Skip to main content

Nou serviciu TV, lansat de Focus Sat: funcţie de înregistrare, emisiuni disponibile şapte zile şi conţinut National Geographic. La ce preţ?

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Operatorul Focus Sat lansează un nou serviciu TV. Se numeşte Play TV, vine pe bază de abonament şi poate fi accesat de pe telefon, laptop, tabletă, smart TV, în orice browser sau din aplicaţia Focus Sat.

Publicitate

Noutatea ar fi că noul serviciu funcţionează fără a mai fi necesară instalarea unui echipament de recepţie digitală, anunţă reprezentanţii operatorului.

Vine în două variante de abonament: Standard la 32 de lei şi Extra la 63 de lei.

Ambele variante de abonament, Play TV şi Play Extra, includ acces la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu de peste de 500 de titluri, inclusiv conţinut în format 4K.

Utilizatorii au posibilitatea să seteze notificări pentru producţiile pe care le urmpresc. Pot personaliza o listă cu canalele TV preferate.

Cu funcţia Replay, conţinutul este disponibil pentru 7 zile după difuzare în aplicatia Focus Sat. De asemenea, programele pot fi şi înregistrate.

Beneficiile fiecăruia dintre ele, pe scurt:

  • Play TV Standard - 50 de la canale, 2 dispozitive simultan, fără funcţie de înregistrare, vizionare nelimitată, conţinut National Geographic, restart şi replay (31 de canale)
  • Play TV Extra - 76 de canale, 3 dispozitive simultan, funcţie de înregitrare (250 de ore), vizionare nelimitată, conţinut National Geographic, restart şi replay (50 de canale)

Focus Sat a aparţinut fostului proprietar UPC (Liberty Global) şi a fost vândut către M7 Group (din septembrie 2019) - o companie de televiziune prin satelit şi pay TV, din Luxemburg, cu activităţi în şase ţări: Olanda, Belgia, Germania, Austria, Cehia şi Slovacia.


Citeşte şi: Proprietarul UPC anunţă vânzarea operaţiunilor de televiziune prin satelit, inclusiv Focus Sat din România. Cine este cumpărătorul


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • M99 M99
    Abia acum s-a anunțat? E disponibil de câteva săptămâni deja.

Trimite un comentariu

sus