Skip to main content

Digi FM, nou sezon: Emisiune nouă la prânz, la concurenţă cu Striblea. Matinalul, neschimbat. Mîndruţă, două ore zilnic.

 
Digi FM, nou sezon: Emisiune nouă la prânz, la concurenţă cu Striblea. Matinalul, neschimbat. Mîndruţă, două ore zilnic.

Digi FM deschide sezonul de toamnă din 12 septembrie. Formula de matinal rămâne neschimbată. Revine şi Mîndruţă. O nouătate: program nou la prânz, la concurenţă cu Cătălin Striblea, de la Europa FM.

Publicitate

Emisiune nouă:

Digi FM vine cu o emisiune nouă în acest sezon. “Audienţă naţională” este numele programului din grila Digi. Noul program este prezentat de jurnaliştii Robert Kiss şi Alexandru Rotaru.

"Audienţă naţională" va fi difuzată de luni până joi, de la ora 13:00.

Formatul: aduce "invitaţi şi ascultători pentru a comenta principalele evenimente socio-politice", spun cei de la Digi FM.

Audienţă naţională este poziţionat pe un tronson la concurenţă cu Cătălin Striblea, de la Europa FM. Striblea (exDigi FM până acum doi ani) prezintă de luni până joi "Europa în direct" (13.15-14.00), format al postului de radio în care ascultătorii intră în direct cu realizatorul pentru a discuta temele zilei.

Matinal: 

Echipa de la matinal continuă şi în noul sezon în aceeaşi componenţă. La microfoanele Digi FM vor fi, dimineaţa, între oreale 7.00 şi 10.00 Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov şi Bogdan Ciuclaru.

Lucian Mîndruţă:

Mîndruţă va fi pe post timp de două ore în timpul săptămânii, între orele 17.00 şi 19.00

“Trebuie să vă informez că planul meu de a deveni milionar în timpul vacanţei a eşuat. Ca atare, sunt nevoit să mă întorc la muncă de luni, de la 17:00 la 19:00" a scris Lucian Mîndruţă Facebook.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus