Skip to main content

Programe speciale la Pro TV de 1 Decembrie. Andreea Esca va spune pentru a 28-a oară: „Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti”

 
Programe speciale la Pro TV de 1 Decembrie. Andreea Esca va spune pentru a 28-a oară: „Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti”

Ce programe pregăteşte Pro TV de Ziua Naţională şi de ziua postului. Postul de televiziune, care anul acesta împlineşte 28 de ani de când s-a lansat chiar de Ziua Naţională a României, anunţă grila cu programe de sărbătoare, pe care le-a pregătit de 1 Decembrie.

Publicitate

Din program nu lipseşte Parada Militară, difuzată ca în fiecare an, care va fi comentată din teren de Cătălin radu Tănase, iar din studio de Cristian Leonte. 

Programul de ştiri al serii va fi deschis pentru al 28-lea an la rând de aceeaşi Andreea Esca, în faimosul ei sacou roşu. 

Iată ce programe a pregătit Pro TV vineri, de 1 decembrie

De la ora 06:00, Pro TV începe ziua cu o ediţie specială a Ştirilor Pro TV, prezentate de Andreea Marinescu şi Mihai Dedu, unde echipa România, te iubesc! aduce, ca în fiecare an, poveştile impresionante ale unor oameni puternici şi determinaţi, care au construit România.

De la ora 10:30, într-o ediţie specială, Cristian Leonte va fi gazda jurnalului de ştiri, iar Cătălin Radu Tănase va transmite, în direct, Parada Militară de Ziua Naţională a României, de la Arcul de Triumf.

De la ora 12:00, Amalia Enache şi Cristian Leonte continuă seria reportajelor despre oameni de bine.

Echipele Vorbeşte lumea şi La Măruţă îşi vor uni forţele într-o ediţie specială, Zi de bine, România!, de la ora 14:00. Va fi o ediţie specială a celor două emisiuni de divertisment cu momente ce aduc în centru oameni extraordinari, tradiţii inedite, dansuri populare şi muzică. De asemenea, telespectatorii vor afla cine este marele câştigător al concursului de mâncare românească autentică, România, arată-ţi farfuria!

Batem palma?, emisiune prezentată de Cosmin Seleţi vine şi ea cu o ediţie specială. „Căluşarul computer” îl va extrage la joc pe un interpret de muzică populară.

De la ora 19:00, Andreea Esca va rosti pentru a 28-a oară: „Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti! PRO TV te salută!”.

Seara va continua cu prima ediţie LIVE a sezonului 11 Vocea României, de la ora 20:30

Ziua de 1 decembrie se va încheia cu filmul Gata oricând! - Eroii de la Podul Jiului, în premieră, de la ora 00:00. Pelicula relatează un eveniment istoric, care a avut loc în 1916.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus