Skip to main content

Paştele la Antena 1. Două ediţii speciale Super Neatza, în prima zi de Paşte. Ediţii speciale Mireasa şi iUmor şi reportaje de pe Muntele Athos

 
Paştele la Antena 1. Două ediţii speciale Super Neatza, în prima zi de Paşte. Ediţii speciale Mireasa şi iUmor şi reportaje de pe Muntele Athos

De Paşte. Postul Antena 1 a programat pentru sărbătorile pascale ediţii speciale ale emisiunilor Super Neatza cu Răzvan şi Dani, Mireasa şi iUmor.

Publicitate

Iată ce programe speciale de Paşte au pregătit cei de la Antena 1: o transmisie marca Observator realizată din Oraşu Sfânt, reportaje de la Muntele Athos, filme tematice despre Învierea lui Iisus, precum şi mult divertisment: ediţii speciale ale emisiunilor Neatza cu Răzvan şi Dani, şi Neatza de Weekend, iUmor, Te cunosc de undeva!, dar şi a reality-shos-ului Mireasa.

Detalii, în continuare:

Super Neatza, două ediţii speciale într-o zi

Emisiunea Super Neatza va avea două ediţii speciale în prima zi de Paşte: de la ora 09.00 şi de la ora 17:00.

La ediţia de dimineaţă vor fi invitaţi precum Mălina Avasiloaie, WRS, trupa ASIA şi Gelu Voicu, medicul Adrian Marinescu împreună cu sotia sa, Emma, iar food bloggerul Cristina Andrei pregăteşte o reţetă de desert.

După amiaza, de la ora 17:00, vor fi prezente două echipe de vedete, care se vor întrece în aranjarea mesei de Paşte. Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol şi diplomaţie va decide care dintre cele doua echipe e mai pricepută. Concurenţii ediţiei speciale sunt Diana Matei, Gabriella Nastas, Dianna Rotaru, Romică Ţociu, Cornel Palade, Maria Buză.

În a doua zi de Paşte vor fi prezenţi în platoul Super Neatza artişti ca Elena Gheorghe, Fly Project, Codruţa Sanfira, Minodora şi Trupa  Provincialii. 

Mireasa, cu Simona Gherghe

În a doua zi de Paşte, de la ora 14.00, cântăreaţa de muzică populară Mioara Velicu vine în platoul Mireasa, într-o ediţie live cu ocazia sărbătorilor de Paşte.

iUmor

Pe scena show-ului de comedie vor urca artiştii Romică Ţociu şi Cornel Palade, Marcelo Cobzariu, Teo Ioniţă, Cosmin Natanticu şi Dragoş Muşat, aka Tetelu, Radu Pietreanu, Piticu şi grupul său de dansatori, formaţiile Azur şi Generic, dar şi artiştii de la Taraful de la Vărbilău, Lorelai, în prima zi de Paşte.

Programul de Paşte Antena 1, pe zile:

Sâmbătă, 15 aprilie

  • 20.00: Te cunosc de undeva vine în Sâmbăta Mare cu o transformare realizată de WRS şi Emilian. Prezentatorul show-ului, Pepe, anunţă: „Urmează una dintre cele mai grele melodii din istoria show-ului!”. 

 

  • 23.45: Ediţie specială Observator „Drumul spre lumină” - Slujba de Înviere. Echipa de la Observator continuă seria de reportaje realizate la Muntele Athos, cu titlul „Drumul spre lumină”.

„Emoţia aprinderii Luminii Sfinte, în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, ajunge în casele telespectatorilor prin transmisiunile în direct ale echipei Observator Antena 1, prima din România acreditată la Ceremonia Pogorârii Luminii Sfinte”, spun cei de la postul tv.

„Voi participa pentru a treia oară la pogorârea Luminii Sfinte, iar, pentru asta, sunt mai mult decât recunoscătoare. E cel mai special loc de pe Pământ pentru mine, iar Săptămâna Patimilor se simte cel mai intens în Ţara Sfântă. Întreaga omenire e martoră a miracolului în Sâmbăta Mare, iar noi, echipa Observator, vom fi acolo, să vă transmitem fiecare moment din Ierusalim. Vă îndemn să vă puneţi în gând să ajungeţi măcar o dată la Mormântul Sfânt, e copleşitor”, povesteşte Mădălina Iacob, reporter Observator.

De asemenea, Observator va transmite şi de la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti.

Duminică, 16 aprilie

  • 09.00: Neatza de Weekend - În prima zi de Paşte, Răzvan Simion şi Dani Oţil îi au invitaţi speciali la masa festivă pe Mălina Avasiloaie, WRS, trupa ASIA şi Gelu Voicu. De asemenea, participă şi medicul Adrian Marinescu, împreună cu sotia sa, Emma, precum şi food blogger-ul Cristina Andrei, care arată telespectatorilor o reţetă rapidă de desert

 

  • 17.00: Gaşca de la Neatza revine cu o a doua ediţie specială, în care mai multe personaje mondene – Diana Matei, Gabriella Nastas, Dianna Rotaru, Romică Ţociu, Cornel Palade şi Maria Buză – se întrec în aranjarea mesei de Paşte. Iar „judecător” este Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol şi diplomaţie..

 

  • 20.00: Gala iUmor. În această ediţie specială de Paşte telespectatorii au parte de o premieră: prezenţa pe scenă a cuplului Romică Ţociu şi Cornel Palade.

Anul acesta cei doi aniversează 33 de ani de când performează împreună, aşa că au pus la cale un moment umoristic de senzaţie, anunţă ce de la Antena 1: au pregătit „cele mai bune glume despre cum se desfăşoară uneori masa tradiţională de Paşte sau despre prietenie şi au avut şi replici despre Dorian Popa şi Marcel Pavel”.

Invitaţi speciali, precum Lolrelai, Marcelo Cobzariu, Teo Ioniţă, Cosmin Natanticu şi Dragoş Muşat, aka Tetelu, Radu Pietreanu, Piticu şi grupul său de dansatori, formaţiile Azur şi Generic, dar şi Taraful de la Vărbilău.

Luni, 17 aprilie

08.00: Neatza cu Răzvan şi Dani continuă petrecerea alături de Elena Gheorghe, Fly Project, Codruta Sanfira, Minodora şi trupa Provincialii.

14.00: Mireasa – Petrecere de Paşte în grădină. Concurenţii reality-show-ului matrimonial, care râvnesc la marele premiu în valoare de 40.000 de Euro, vor petrece sărbătorile pascale în casa Mireasa, unde un preot va aduce Lumina Sfântă a Învierii. Simona Gherghe o aduce în casă pe interpreta de muzică populară Mioara Velicu. Plus o petrecere în aer liber, în prima zi de Paşte, cu bucate tradiţionale, precum berbecuţ la proţap.

GALERIE FOTO. Paştele la Antena 1

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus