Skip to main content

Cafea cu visuri, un proiect online cu Oana Andoni, de la Pro TV. Cine e prima invitată?

 
Sursa foto: Oana Andoni, Facebook
Sursa foto: Oana Andoni, Facebook

Oana Andoni, prezentatoarea ştirilor Pro TV, a lansat proiectul online Cafea cu visuri. Episoadele sunt disponibile pe canalul de YouTube Cafea cu visuri.

Publicitate

Oana Andoni a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruţă, în care a dat mai multe detalii despre noul ei proiect online.

Proiectul constă în discuţii cu diferite persoane cunoscute din România, despre călătorii sau călătorii cu copii, visuri împlinite sau neîmplinite.

Prima invitată a Oanei Andoni a fost Ramona Păun, prezentatoarea ştirilor din sport.

 "Ramona Păun are nişte poveşti foarte frumoase şi captivante, zic eu, dar mai are şi un vis excentric", spune Oana Andoni.

Oana Andoni, în emisiunea La Măruţă:

"E un proiect pe sufletul meu. Acolo am adunat tot ce mai bun şi mai frumos în viaţa noastră. Locuri frumoase, oameni frumoşi, reuşite.

Am încercat să aflu de la invitaţi ce visuri au avut şi pe care şi le-au împlinit. Unii au avut visuri de copii, de la trei ani voiau să ajungă prezentatoare de ştiri şi au reuşit. Nici nu se gândeau că peste ani de zile visul va deveni realitate.

Am aflat şi de visuri neîmplinite încă, dar rămase undeva în aer, cu gândul că într-o zi pot deveni realitate.

Proiectul e despre călătorii, poate fi o destinaţie de vis sau poate speri să ajungi într-un loc pe care ţi l-ai dorit."

Despre Oana Andoni:

  • Oana Andoni lucrează la Pro TV din anul 2000
  • Prezintă ştirile Pro TV în weekend
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus