Skip to main content

G4Media. Primăria Sectorului 3 a atribuit fără licitaţie un contract de 6 milioane de euro pentru propagandă. Ce publicaţii şi televiziuni s-au abonat la banii primăriei lui Robert Negoiţă

 
Robert Negoiţă, edilul Sectorului 3 - Foto: G4Media.ro
Robert Negoiţă, edilul Sectorului 3 - Foto: G4Media.ro

Cu un an înaintea alegerilor locale, primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiţă, a atribuit fără licitaţie un contract-cadru de 6 milioane de euro pentru „servicii de promovare instituţională”, scrie G4Media.ro

Publicitate

Contractul a ajuns la o societate subordonată Primăriei, Algorithm Construcţii S3 SRL, fondată în 2017 de edilul Robert Negoiţă pentru a administra o hală industrială.

Administrată de o persoană de încredere a primarului, Algorithm împarte direct banii către canale media alese să popularizeze realizările Primăriei şi ale lui Negoiţă, arată sursa citată.

O sursă G4Media.ro a dezvăluit faptul că, până în prezent, Algorithm a cerut oferte pentru a încheia şapte contracte în valoare de aproape 4 milioane de lei, valabile pe acest an.

Beneficiare: posturile de televiziune Antena 3, Realitatea şi România TV, postul de radio Gold FM, ziarele Puterea şi Adevărul şi trustul din care face parte publicaţia Gândul. În ciuda unor demersuri care s-au întins pe durata mai multor zile şi din care au făcut parte adrese oficiale, apeluri şi mesaje telefonice, primarul Robert Negoiţă, Primăria Sectorului 3 şi societatea Algorithm Construcţii S3 SRL nu au răspuns întrebărilor legate de atribuirea acestui contract. În cazul în care le vom primi, le vom insera în acest articol.

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus