Skip to main content

Pro TV scuze publice: a dat din greşeală un alt episod din Las Fierbinţi

 
Pro TV scuze publice: a dat din greşeală un alt episod din Las Fierbinţi

Pro TV scuze publice. Postul a dat din greşeală un alt episod din Las Fierbinţi. Aseară, Pro TV a dat un alt episod din serialul Las Fierbinţi.

Publicitate

Postul a anunţat printr-o postare pe Facebook că a fost difuzat un episod neplanificat "în această seară, din cauza unei erori de sistem a fost difuzat un episod neplanificat din Las Fierbinţi", spune Pro TV.

În loc de episodul care trebuia să fie difuzat, pe post a fost dat un episod în care se vorbea despre vaccinare. Episodul a fost difuzat în septembrie 2021.

Momentul a fost cu Adrian Titieni în rolul doctorului care încearcă să spulbere teoriile conspiraţioniste care au ajuns şi în Las Fierbinţi: "Nu-ţi bagă nimeni cip, nu te face illuminati". Şi cu un final cu toată lumea vaccinată, după cum Paginademedia.ro a relatat despre acel moment.

Postul şi-a cerut scuze publice pentru greşeală, printr-o postare pe Facebook:

"Ne cerem scuze pentru situaţia creată şi profităm să vă mulţumim pentru faptul că sunteţi alături de noi de atâţia ani.

Vă invităm să rămâneţi aproape de personajele voastre preferate care vor trece, în continuare prin noi aventuri neaşteptate."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abc+ abc+
    Și credeți că fanii au observat? Oricum Las Fierbinți este difuzat non-stop, nici nu mai știi ce sezon este pe post. Ei pot difuza și primul episod din sezonul 1, că tot aia e:))
  • circo circo
    nu a remarcat nimeni. oricum toate episoadele sunt la fel.
  • Amalia Netea Amalia Netea
    *** a lui Arafat ca sa-si primeasca partea

Trimite un comentariu

sus