Skip to main content

Site-ul protv.ro a fost relansat. Ce noutăţi aduce?

 
Site-ul protv.ro a fost relansat. Ce noutăţi aduce?

Site-ul protv.ro a fost relansat. Prezintă în continuare articole despre emisiuni, personalităţi din showbiz, în special din trust, informaţii despre seriale, filme, programul TV şi articole video, dar are acum o nouă înfăţişare. Ce noutăţi aduce?

Publicitate

Protv.ro transmite că „o noutate este faptul că oricine accesează site-ul îşi poate crea un cont prin care poate vedea episoadele emisiunilor favorite la calitate HD, îşi poate adăuga programele la favorite, iar asta îi va aduce notificări automate atunci când vor apărea noutăţi despre show-uri.”

De asemenea este disponibilă în continuare prezentarea completă a tuturor emisiunilor şi serialelor Pro TV şi, în acelaşi timp, conţinutul video disponibil pe platforma protvplus.ro a fost preluat în domeniul protv.ro.

Odată cu relansarea, site-ul protv.ro a actualizat şi design-ul:

„Cu un design modern, actualizat şi aliniat cu paginile de entertainment internaţionale, site-ul protv.ro a fost relansat (...).”
 
Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV:
 
„Fuziunea celor două platforme de conţinut reprezintă direcţia de dezvoltare strategică. Noul protv.ro, cu un conţinut îmbogăţit şi noi funcţionalităţi, ilustrează focusul companiei PRO TV de a se concentra în zona de premium video content”.
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus