Skip to main content

Nouă publicaţie online: Jurnal de sustenabilitate. Redactor-şef: o jurnalistă cu peste 20 de ani de experienţă

 
Nouă publicaţie online: Jurnal de sustenabilitate. Redactor-şef: o jurnalistă cu peste 20 de ani de experienţă

Lansare. Apare o nouă publicaţie online pe piaţa media din România. Publicaţia se numeşte Jurnal de sustenabilitate. În ce constă? Cine este redactorul şef?

Publicitate

Jurnal de sustenabilitate este un proiect de jurnalism independent susţinut de agenţii Oxygen. Anda Sebeşi va fi redactor-şef al publicaţiei Jurnal de sustenabilitate. Anda are o experienţă de peste 20 de ani în jurnalismul de afaceri şi peste 10 ani de experienţă în comunicarea proiectelor de responsabilitate socială.

Anda Sebeşi este redactor-şef şi la revista Business Review (o revistă de afaceri în limba engleză).

Jurnal de sustenabilitate se adresează comunităţii de business, factorilor de decizie din companii locale şi multinaţionale din sectoare variate - cum ar fi energie, construcţii, retail, industrie, servicii financiare, FMCG, HORECA, auto şi altele - care au pe agenda de business sustenabilitatea .

"Lansarea noului proiect are loc în contextul în care sustenabilitatea a devenit un imperativ în faţa provocărilor curente, constituind în acelaşi timp un avantaj competitiv pentru companiile care o tratează în mod responsabil" , spun cei de la Oxygen.

Ce conţine nouă publicaţie?

  • conţinutul editorial cuprinde noutăţi pe plan local şi internaţional
  • analize din domeniul sustenabilităţii
  • proiecte şi iniţiative ale mediului privat, autorităţi centrale şi locale sau ale membrilor societăţii civile
  • vizează realizarea unei radiografii obiective a tranziţiei României de la o economie liniară la o circulară.

 Anda Sebeşi, redactor-şef Jurnal de Sustenabilitate:

"Astăzi, companiile de pe pieţele externe şi cele din România înglobează sustenabilitatea în strategia lor de business. Pentru acţiuni şi stakeholderii locali, performanţele non-financiare, cele care îngrijesc zona sustenabilităţii, sunt esenţiale pentru poziţionarea unei companii în ochii investitorilor, dar şi ai cererilor finali.

Prin Jurnal de Sustenabilitate nu dorim să ofere un conţinut de top, relevant audienţa noastră, să contribuie, prin care să analizeze şi să ofere, pentru îmbunătăţirea nivelului de sustenabilitate a economiei locale şi a societăţilor române.

Mă bucur să fac parte din echipa Jurnal de Sustenabilitate alături de care îmi doresc să creăm o publicaţie reper în zona sustenabilităţii, atât pentru factorii de decizie pentru mediul privat, cât şi autorităţile statului."

Tereza Tranakas, iniţiatorul proiectului Jurnal de Sustenabilitate şi CEO Oxygen:

„Am iniţiat acest proiect media independent ca parte din viziunea de a avea o contribuţie pozitivă în societate şi de a duce mai departe angajamentul nostru faţă de sustenabilitate.

Am tot respectul pentru echipa editorială condusă de Anda Sebeşi şi sunt convinsă că Jurnal de Sustenabilitate va fi o sursă solidă de informare, know-how şi inspiraţie pentru mediul de afaceri şi va sprijini companiile în drumul lor către dezvoltarea durabilă."

Anda Şebeşi, carte de vizită:

  • Este co-fondatorul Asociaţiei CSR Nest  - un ONG specializat în proiecte de sustenabilitate implementate pentru sectorul corporativ
  • Business Review - Editor in Chief (2015 - prezent)
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus