Skip to main content

„Cum s-a schimbat umorul românesc în ultimii 30 de ani?” Toni Grecu, Marius Florea Vizante şi Dan Badea, invitaţi la „Punctul critic” de la TVR 1

 
„Cum s-a schimbat umorul românesc în ultimii 30 de ani?” Toni Grecu, Marius Florea Vizante şi Dan Badea, invitaţi la „Punctul critic” de la TVR 1

Televiziune Română aduce o nouă ediţie a emisiunii „Punctul critic”, la care vor fi invitaţi la o discuţie despre umorul românesc mai multe nume cunoscute publicului.

Publicitate

Invitaţii moderatorului Bogdan Muzgoci sunt umoriştii Toni Grecu (fondatorul Divertis şi a realizat proiectul „Ştirea Mea” la Mediafax), Dan Badea (fost prezentator „iUmor”), Ioana State (fostă participantă „iUmor”) şi Marius Florea Vizante (a prezentat „Fabrica de Staruri”, tot de la TVR şi a fost jurat la „Junior Chef”, de la Antena 1).

Ediţia despre umorul românesc va fi difuzată în această seară, de la ora 18.00, la TVR 1.

Cum s-a schimbat umorul românesc în ultimii 30 de ani? Este întrebarea de la care moderatorul Bogdan Muzgoci porneşte dicuţia cu invitaţii săi.

Bogdan Muzgoci:

„De la anecdotele din vremea comunistă, spuse în soaptă, pe la colţuri, până la explozia de comedie online şi meme-uri, drumul umorului în România a fost  - ca orice drum românesc autentic - plin de hârtoape şi semne de circulaţie contradictorii.

Cine ar fi crezut că bancurile cu Ceauşescu sau cele cu Bulă vor evolua într-o lume a spectacolelor de stand-up şi a comediei instantaneu accesibile pe telefonul mobil? Televiziunea Română are rolul său esenţial în această istorie, pentru că a fost una dintre primele şi cele mai vizibile scene pentru umorul neaoş de calitate. Marile texte umoristice şi marii actori de comedie din România şi-au găsit şi îşi păstrează un loc de onoare în programele sale."

Cum s-a schimbat umorul românesc în ultimele trei decenii? Ce a însemnat comedia pentru români în tot acest timp? Cum arată umorul românesc azi, cu bunele şi cu mai puţin bunele lui? Ce lucruri ne vor face să râdem mâine? sunt întrebări care vor fi adresate invitaţilor de către Bogdan Muzgoci.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus