Skip to main content

"Ferestrele Pandemiei", colorate de copii. O idee Itsy Bitsy FM

 
"Ferestrele Pandemiei", colorate de copii. O idee Itsy Bitsy FM

Radio Itsy Bitsy, împreună cu REHAU Window Solutions, a demarat o campanie pentru copii.

Publicitate

Micuţii au fost încurajaţi să picteze ferestrele şi să facă apoi fotografii, în cadrul campaniei „Creionează lumea de la fereastra ta”. 150 de familii au răspuns acestei iniţiative.

Cum a venit ideea? A fost o perioadă lungă de pandemie, în care copiii s-au uitat la locurile de joacă mai mult pe geam.

Prin intermediul campaniei au fost premiate cele mai frumoase 20 de picturi pe ferestre. 10 dintre câştigători au fost răsplătiţi cu seturi de pictură şi desen Art4Arrist cu 145 piese, iar ceilalţi 10 au primit câte o placă grafică Tablet Notepad digital LCD de 8,5 inch.

„Ne bucurăm că noua campanie lansată de Itsy Bitsy şi REHAU Window Solutions a făcut din ferestrele copiilor spaţii de expoziţie, de exprimare a creativităţii, şi a reprezentat un motiv de bună dispoziţie pentru toată familia în această perioadă dificilă.

Este un demers prin care sperăm că, pe lângă bucuria creată, am adus din nou în prim-plan importanţa ferestrelor şi luminii naturale pentru dezvoltarea celor mici”, a declarat Echipa Itsy Bitsy.

„Suntem mândri că am avut şansa să ne alăturăm acestei campanii şi să aducem zâmbete pe chipurile copiilor şi familiilor lor. Iniţiativa ajută la consolidarea misiunii pe care REHAU şi-a asumat-o de-a lungul celor peste 70 de ani de existenţă la nivel global, aceea de a spori confortul prin soluţiile sale.

Copiii au şi ei nevoie de confort şi libertate de exprimare pentru o creştere sănătoasă. Ferestrele şi uşile REHAU Window Solutions răspund cu brio cererii de spatii pline de lumină naturală, solicitare care nu a fost niciodată atât de mare ca în prezent”, a declarat Mihaela Paraschiv, Corporate Communication & Marketing Manager REHAU România. 

FOTO. Ferestre pictate de copii

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus