Skip to main content

Radio Itsy Bitsy, petrecere online de ziua internaţională a animalelor de companie. Pe Facebook

 
Radio Itsy Bitsy, petrecere online de ziua internaţională a animalelor de companie. Pe Facebook

Radio Itsy Bitsy organizează pe 4 octombrie, de ziua internaţională a animalelor de companie, o petrecere online pe pagina de Facebook Itsy Bitsy.

Publicitate

Copiii şi părinţii sunt aşteptaţi să participe la această petrecere, care va începe la ora 16:00. Gazda evenimentului va fi Spark, „supereroul care îi ajută pe copii să îşi activeze superputerea bunătăţii faţă de natură”.

În cadrul showului online vor fi prezentate si videoreportaje despre responsabilitate şi joacă în creşterea animalelor de companie.

“Un copil care creşte având în preajmă un animal de companie învaţă de la o vârstă fragedă să fie empatic, responsabil şi atent la cei din jur. Prin campania de faţă ne propunem să îi apropiem pe copii de animalele de companie şi să îi încurajam pe părinţi să îi implice pe cei mici în responsabilităţile creşterii acestora.

Contribuim la schimbarea mentalităţii conform căreia animalul de companie este doar prietenul la care apelezi atunci când vrei să te relaxezi şi să te joci, şi să îl privim pe acesta ca pe un membru al familiei, de bunastarea căruia suntem responsabili”, a declarat Nadia Tătaru, co-fondatoarea Itsy Bitsy FM. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus