Skip to main content

Radu Banciu va avea o nouă emisiune la TV: World Wide Banciu

 
Radu Banciu va avea o nouă emisiune la TV: World Wide Banciu

Radu Banciu va avea o emisiune nouă la TV. La ce post? Despre ce e vorba? Jurnalistul Radu Banciu va prezenta emisiunea World Wide Banciu la Prima News, de luni până vineri, de la ora 22.00.

Publicitate

Radu Banciu prezintă in prezent emisiunea Fotbal All Inclusive la Prima Sport.

Banciu a fost prezentator la B1 TV din anul 2011, unde la început a făcut o emisiune cu Radu Naum. Ulterior, realizatorul a rămas singur la cârma emisiunii Lumea lui Banciu. Emisiunea pe care a prezentat-o la B1 era una dintre cele mai urmărite ale postului TV, dar şi una dintre cele care au atras multe amenzi de la CNA.

Realizatorul a mai colaborat cu publicaţii ca Sport Total FM, Pro FM, Sport.ro , Eurosport, Prosport sau Gazeta Sporturilor. 

Jurnalistul a realizat timp de zece ani emisiunea de sport Unşpe Metri la postul de radio Sport Total FM. În noiembrie 2016 a încheiat colaborarea cu staţia radio, după un protest contra întârzierilor salariale. A moderat  o emisiune pe zona de sport la postul Look Plus.

Tot la Prima News s-a alăturat recent Ionuţ Cristache, unde va realiza emisiunea La Final, care va debuta pe 15 ianuarie şi va fi difuzată în fiecare duminică, pe intervalul 19.00 - 22.00, după Focus 18. 

Citeşte şi: EXCLUSIV. Radu Banciu pleacă de la B1 TV, după aproape zece ani. Unde merge?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus