Skip to main content

Radu Ţibulcă pleacă de la Kanal D. Nu va mai fi nici la matinalul Radio Impuls

 
Radu Ţibulcă pleacă de la Kanal D. Nu va mai fi nici la matinalul Radio Impuls

Kanal D rămâne fără Radu Ţibulcă - actor în serialul Moldovenii şi unul dintre matinalii staţiei Radio Impuls. Ţibulcă se desparte de postul TV după doi ani şi jumătate de colaborare. 

Publicitate

Radu Ţibulcă şi-a anunţat plecarea pe contul de Facebook. Contactat de Paginademedia.ro, acesta a confirmat plecarea şi menţionat că decizia a venit din motive personale. În ceea ce priveşte viitorul său, acesta spune că:

„Nu cred că mă voi alătura altui post de televiziune sau altui radio. Vreau să mă dedic proiectelor din online. Voi mai lansa şi alte lucruri, tot online”, a spus Ţibulcă pentru Paginademedia.ro. 

A mai spus că serialul Moldovenii, care s-a văzut la Kanal D, va continua online. 

Postarea lui Ţibulcă

Cuplu nou la matinalul Impuls

Pe lângă Radu Ţibulcă, a plecat şi Orlando Ivan. Cei doi erau parteneri de matinal la Radio Impuls, din toamna lui 2019. Astfel, emisiunea de dimineaţă va avea noi prezentatori. 

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Kanal D au confirmat schimbarea de la matinalul Impuls, însă nu au oferit mai multe detalii despre noii realizatori. 

Matinalul „Scularea” a început în toamna lui 2019, cu Radu Ţibulcă şi Orlando Ivan, fost realizator de matinale Gold FM sau Radio 21.

Radu Ţibulcă a făcut parte din echipa matinalului de la Pro FM - Dimineaţa Blană, alături de Sebastian Coţofană şi Ramona Dumitrescu, din 2018 până în primele luni ale lui 2019. 

Orlando Ivan s-a ocupat de mai multe producţii de diminaţa din FM-ul românesc, dar are şi experienţă în TV.

A fost prezentator al Matinalului „Fabrica Dementa", la Radio 21. La acelaşi post de radio, în perioada 2012-2014, a fost prezentator în echipa „Matinalii 21" şi „Patrula 21". Din 2017 până în 2019, Orlando Ivan a prezentat Matinalul Gold FM.

A facut parte din proiectul Serviciul Roman de Comedie, la Pro TV, în perioada 2011-1012. Apoi, a fost cooptat in echipa Cronica Cârcotaşilor, la Prima TV, din 2014 până în 2019.


Citeşte şi: Radio Impuls, staţia radio Kanal D, va avea matinal. La butoane, un fost om de la Pro FM şi un fost realizator Gold FM şi Radio 21


Citeşte şi: Din online, pe TV. Kanal D pregăteşte un serial de comedie alături de creatorii unui canal de Youtube cu 900.000 de fani


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Baba Dochia Baba Dochia
    Adevărul e că audiențele erau "extraordinare". Și la radio și la tv. Meritau un covor roșu.
  • Boro Boro
    Mai bine il denumeau radio Dogan. Pacat de plecarea celor doi matinali.
  • Gabi Gabi
    Fără Orlando se duce totul de râpă! Vezi cazul Radio 21. Au trecut câțiva ani după plecarea lui că să își revină.
  • raduwww raduwww
    ar fi fost superb un matinal realizat de Orlando Ivan si Mihai Ghita!show total!
  • andrei andrei
    sa revină uzina de dume la ora 7
  • Polty Polty
    Cam multă plimbare pentru acest om !!

Trimite un comentariu

sus