Skip to main content

Radu Tudor, prima reacţie după ce Antena 3 a difuzat imagini dintr-un joc pe calculator. „Există persoane care se focusează doar pe acest 0,1% eroare neintenţionată”

 
Radu Tudor, prima reacţie după ce Antena 3 a difuzat imagini dintr-un joc pe calculator. „Există persoane care se focusează doar pe acest 0,1% eroare neintenţionată”

La trei zile după gafă, vine şi reacţia. După ce Antena 3 a prezentat pe post imagini dintr-un joc pe calculator ca fiind din Ucraina, jurnalistul Radu Tudor, prezent şi el în studio la momentul respectiv, a fost primul care a avut o reacţie. 

Publicitate

Fără a prezenta scuze, jurnalistul spune că, sub presiunea evenimentelor, „pot apărea şi erori” şi că Antena 3, din 24 de ore de emisie live, zi de zi, a greşit „1 minut”. 

„A existat o greseala de 1 minut. Probabil sub 0,1% din efortul general. Exista persoane care se focuseaza doar pe acest 0,1% eroare neintentionata, ignorand efortul urias de 99,9%”, a scris jurnalistul.

„Este acuzata #Antena3 ca a difuzat un videoclip gresit. Din miile corecte difuzate. Numai cine nu munceste, nu greseste. Ne facem cu onestitate meseria si recunoastem atunci cand din 1440 minute pe zi, am gresit 1. Raman insa 1439 de minute pe zi muncite intens, fara cusur. Sunt convins ca oamenii de bun simt vad acest adevar”, a scris jurnalistul într-o postare pe Facebook. Postare la care a limitat posibilitatea de a se comenta. 

Reamintim că, sâmbătă seara, Mihai Gâdea a prezentat la Antena 3 un clip dintr-un joc pe calculator, ArmA 3, în care un avion de luptă era atacat de un sistem antiaerian. 

Clipul, difuzat de două ori pe post, a fost comentat şi din studio ca fiind real. 

„Iată imaginile cum se trage. Este un avion de luptă după care se trage cu antiaeriana. Cred că a exista un contact, dar trage în continuare, comentează Mihai Gâdea imaginile de pe ecran. 

„Semnalele alea luminoase erau lansate de avion ca să atrag tirul, domnule general?”, se întreabă Mircea Badea. În fundal, i se răspunde „Da, da!”

Radu Tudor, concluzionează; „L-a lovit şi s-a prăbuşit. S-a catapultat pilotul militar, dar probabil s-a catapultat în interiorul unităţii militare ucrainene. Lupta asta antiaeriană e fantastică.”

Citeşte şi: Gafă la Antena 3. A dat pe post imagini dintr-un joc pe calculator ca fiind de la conflictele din Ucraina

Prezentăm mesajul integral în continuare: 

Sub presiunea uriasa a evenimentelor, pe fondul cantitatii uriase de informatii si imagini, pot aparea si erori. Se intampla, este inevitabil.

Important este ca ele sa nu fie intentionate. Intr-un imens efort editorial, #Antena3 are transmisie live 24 din 24, considerand ca importanta momentului este cu totul exceptionala.

E razboi la frontierele tarii noastre. In 99,9% din sutele de ore de emisie, am transmis de pe frontul din Ucraina, din punctele noastre de frontiera, am stat cu refugiatii, i-am ajutat, am difuzat informatii bine verificate si analize precise din toata Europa si din SUA. 24 de ore pe zi, adica 1440 de minute.

Toti suntem obositi, dar foarte dornici sa difuzam adevarul non stop. E razboi langa noi si asta ne mobilizeaza fantastic.

A existat o greseala de 1 minut. Probabil sub 0,1% din efortul general. Exista persoane care se focuseaza doar pe acest 0,1% eroare neintentionata, ignorand efortul urias de 99,9%.

Este acuzata #Antena3 ca a difuzat un videoclip gresit. Din miile corecte difuzate. Numai cine nu munceste, nu greseste. Ne facem cu onestitate meseria si recunoastem atunci cand din 1440 minute pe zi, am gresit 1. Raman insa 1439 de minute pe zi muncite intens, fara cusur. Sunt convins ca oamenii de bun simt vad acest adevar.

Citeşte şi: Gafă la Antena 3. A dat pe post imagini dintr-un joc pe calculator ca fiind de la conflictele din Ucraina

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jumanji jumanji
    domnilor, marea majoritate aveti dreptate dar va ambalati degeaba. atat timp cat au rating si nu aduc bani de acasa sa tina postul in functiune, nu conteaza parerea voastra. singurul mod in care ar conta e acela in a schimba canalul. dar nu se intampla.
    @BADOI OVIDIU: ai vrut sa spui ceva? cam ce?
    @Robert: nu am citit nicaieri o descriere mai buna a lui radu tudor. bravo!
  • BADOI   OVIDIU BADOI OVIDIU
    Este adevarat ceea ce susține Cosmin Husa , toata datoria Ucrainei a fost cumparata DE FAMILIA ROTCHILD ( NUSTIU DACA E SCRIS CORECT) ADICA SEFII LUI SOROS si garantată cu toate activele de stat ucrainene? Daca da asta explică oarecum multe lucruri nu Putin e.
  • Constantinescu Ionut Constantinescu Ionut
    Niste *** ....habar nu au pe ce planeta trăiesc și au ajuns analiști militari .....ferească dumnezeu .Așa au făcut și cu pandemia
  • Emil Emil
    Nu a fost o greseala de 1minut! A fost o intreaga magarie de emisiune! pusa la cale si asumata de niste ***. Una este sa faci o greseala, si alta este sa faci o emisiune in care prezinti si comentezi - ca fiind real - un fake news dovedit cu cinci zile in urma. In plus, au adus (si devoalat) un alt parvenit din armata romana, caci si un simplu ofiter de aviatie - cu minime cunostinte teoretice - ar fi trebuit sa-si dea seama ca asista la o “filmare” total ireala.
    Nu, nu sint prosti! Toti sunt doar niste ***. Prostii sunt cei cere-i cred si-I urmaresc, caci 90% din emisiunile lor au la baza doar efortul urias de a mintii precum li se ordona.
    Radu Tudor nu este jurnalist (cf. definitiei), ci este doar un ***; platit sa vorbeasca pentru a prostii cum i se ordona. Unica lui specializare constand in a manca scarbosenii fara a avea reactii adverse vizibile, astfel incat prostimea sa nu coreleze raul viitor cu ceea ce le-a bagat pe gat (in minte) acest ***.
  • q q
    Niste *** , astia nu sunt jurnalisti sunt tradatori . Gadea , ochelaristul ala odios , Radu tradator de neam si toata ***i. Nu au limite. Presa este vanduta globalistilor. Averi grija de unde va informati ca *** cu plandemia , abia ce s-au obisnuit...
  • Razvan Razvan
    Macar sa bage tot jocul, ca e mai interesant decât ce se debitează pe acolo!
  • Robert Robert
    Radu Tudor, un personaj într-un continuu orgasm multiplu de câd a început războiul. Aproape se vede pe el cum ejaculează de câte ori ia beţigaşul acela în mănă ca să arate el la "wall" căt de deştept şi erou e el câd alţii mor de-adevăratelea în război.
    Vai de capul lui de frustrat şi lingău al SUA şi NATO, ce e... şi în general, *** al războiului.
  • All Inclusive Bulgaria All Inclusive Bulgaria
    Nu e rau... Inca de cateva ori sa "gresiti" asa si, poate in felul asta se trezesc si adormitii aia care se uita la voi.. Jurnalisti cu suflete vandute...
  • Ciurli Burli Ciurli Burli
    *** acel post tv ****** !
    Sper că dacă se termină acest război, ***
  • Leo Leo
    Mihai Gâdea acest infernal "om de televiziune" (platit nejustificat cu 45.000 €) continua cu bâlbele de neconceput, cu fraze și discursuri 'Live' demne de un ***, ce nu le poate duce cap-coada fără să facă greșeli gramaticale și de pronunție.

    Alte manipulări marca Nociva3 Tv,.. cad doua aparate de zbor în România, cu oameni din structuri militare în platou (parca vreo 6) explica ei că nici vb să fi fost doborâte de ruși , Gâdea tot invoca "posibilitatea loviturilor Rusești măcar din greșeală"!

    Deci, vizibil "experții" din platou și din intervențiile telefonice tot spuneau că posibile prob tehnice,... Gâdea asta nemernic tot îmbraca situația într-un atac rusesc fie și din greșeală, și o ținea langa cu asta contrar părerilor celor avizați.

    Mihai Gâdea un extraordinar om Anti-Televiziune, care e ținut acolo pt legăturile de peste ocean (biserica adventista din SUA) cei care l-au și propulsat aici. Legăturile între Nociva 3 (cică post de știri) și America e una foarte canceroasa și strânsă. Daca așteptați să se schimbe ceva, așteptați degeaba! Că această televiziune să poată arată că o tv-une trebuie să dispară Gâdea acest Twitty de Romania. Însă nu se va întâmpla asta pt că Mogulul trustului (un oligarh de Romania( are de câștigat de pe urma legăturilor acestui personaj mizer.
  • Elena Anghel Elena Anghel
    Acest prezentator, este un *** platit să mintă poporul din toate directiile, să bage frica în popor.
    Este un ratat ,un 0!
    *** oameni, *** mincinoase!
  • Dimitriu Ovidiu Dimitriu Ovidiu
    Nu are loc de eroare in acesta meserie... minciuna, raiting si nimic altceva!!! Lipsa de respect fata de oameni!
  • Baci Tudose Baci Tudose
    ... Eroare?? ... iti dai seama cate filme si cate stiri aiurea au prezentat si imprastiat antena3? .... ma intreb oare ce urmeaza , dece nu jucati un Warzone Live ... Gadea? ...
    Va dati seama ce capacitate mintala are Gadea cu restul echipei din Antena?
  • Adrian Adrian
    Da, numai ca acel minut ne-a relevat adevarul despre propaganda pro-ucraina.
    Dupa ce ati inchis toata multimedia pro-rusa ... ati venit voi astia pro-ucraina cu ... capturi din jocuri de PC.
  • Laci Laci
    Ba ***,numai minciuni iese din gura voastra,voi nu sunteti jurnalisti,voi sunteti niste mincinosi ordinari.

Trimite un comentariu

sus