Skip to main content

Fostul preşedinte interimar al TVR Ramona Săseanu ia în calcul să candideze la Primăria Craiovei

 
Fostul preşedinte interimar al TVR Ramona Săseanu ia în calcul să candideze la Primăria Craiovei

Planuri pentru Primăria Craiovei pentru Ramona Săseanu, jurnalist TVR, fost preşedinte interimar al instituţiei publice de televiziune în urmă cu câţiva ani.

Publicitate

"Deocamdată iau în considerare această candidatură", a declarat Săseanu Paginademedia.ro. "Dacă voi considera că sunt şanse, voi face pasul următor", a continuat ea.

Ce înseamnă exact?

"Sunt sondaje care se fac şi în funcţie de acestea voi lua decizia. Voi vedea şi ce alţi oameni sunt în cursă. Nu voi candida doar de dragul unei candidaturi", a spus Săseanu pentru Paginademedia.ro.

Din partea cui va candida?

Ramona Săseanu declară că a primit "propuneri de la mai multe partide şi alianţe", însă, dacă intră în cursă, o va face ca independent.

"Mă gândesc la o candidatură independentă, dar care poate fi susţinută de un partid sau de o alianţă, pentru a avea şanse.

De altfel, ca angajat al TVR, nu pot fi membru al unui partid politic, potrivit Legii 41 de organizare a TVR, dar şi a regulamentelor interne. Dar asta nu interzice o candidatură independentă, însă susţinută de un partid."

Prima intenţie de a candida, acum opt ani. Ce a oprit-o?

Nu este prima dată când Ramona Săseanu s-a gândit să intre în administraţia Craiovei, instituţie condusă de opt ani de Lia Olguţa Vasilescu.

Ramona Săseanu, pentru Paginademedia.ro:

Am mai vrut să candidez în trecut, în urmă cu opt ani, când aveam în plan Consiliul Local. Mai exact, să fiu consilier local, nu primar. Am şi strâns 5.000 de semnături, cât era necesar. Am întrebat la TVR, iar răspunsul a fost că dacă voi câştiga, voi avea de ales între Consiliul Local şi Televiziunea Publică. Am râmas în TVR.

În urmă cu patru ani, am făcut şi site-ul Candidat la Primăria Craiovei, care s-a transformat între timp în Craiova liberă"

"Ce m-a făcut să mă gândesc la asta? Ce văd că se întâmplă în Craiova. Cred că se îndreaptă în direcţia greşită", a mai spus Săseanu.

Ce avantaje spune că ar avea, în lupta cu Olguţa Vasilescu? De ce spune că ar putea fi "o alternativă" la "Craiolguţa"?

Ramona Săseanu:

"Cunosc cum funcţionează statul, cum să fac planificare strategică sau cum prioritizez actiuni strategice. Cetăţenii plătesc şi vor transparenţă pe bune. Sunt sătui de impostură şi de vorbe goale, de găşti şi de sinecuri." 

Scurtă carte de vizită:

Ramona Săseanu a fost jurnalistă la TVR Craiova. A debutat în presă în 1995, la un post de radio din Craiova. În 1998 s-a mutat la Bucureşti şi a lucrat la Pro TV ca reporter, iar din 2001 este la TVR Craiova.

Ramona Săseanu a fost numită la conducerea interimară a TVR în mai 2021 (după mandatul Doinei Gradea), ea fiind anunţată la vremea respectivă de Ludovic Orban, pe atunci în PNL. Ea venea de la Studioul Teritorial Craiova. În toamna aceluiaşi an, după expirarea mandatului interimar, la conducerea TVR a venit Dan-Cristian Turturică. Ulterior, Săseanu a trecut pe poziţia de Producător General al TVR, pe care a ocupat-o timp de un an.

Fără şefi la TVR şi Radio. Au expirat mandatele conducerii interimare. Efecte importante

Nou producător general la TVR. Ramona Săseanu, fosta şefă interimară

SCHIMBĂRI LA TVR. Ramona Săseanu, schimbată din poziţia de producător general. Ce alte numiri s-au făcut?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Turturica fara frica Turturica fara frica
    Saseanca a stat putin pe post de sefa suprema avand atributiuni foarte limitate, dar a facut destule lucruri bune. Si avea mereu usa deschisa pentru poporul truditor. Ar fi de votat numai pentru faptul ca n-are figura aia de zgripturoaica si caracterul harsait in rele precum Olguta. A, inca ceva, o femeie frumoasa e de preferat in fata Mumei Padurii.
  • R R
    Dați si articole cu audiente dle Obae ,chiar nu mai aveți de gând să publicați audiențe?
  • MileCelRau MileCelRau
    Nicio sansa in fata Craiolutei. Se vede de la o posta ca romanului ii place painea si circul, adica exact ce le da Olguta oltenilor. "Sa se dea!" pare sa fie sloganul de care romanii nu se pot debarasa. Olguta le da oltenilor asa ceava...au cel mai tare targ de Craciun (ca sa dau un singur exemplu), ce mai conteaza cat a costat?

Trimite un comentariu

sus