Skip to main content

Fostul redactor-şef Newsweek a trecut la proiectul Press Hub, centrat pe presa locală

 
Fostul redactor-şef Newsweek a trecut la proiectul Press Hub, centrat pe presa locală

Răzvan Chiruţă, fostul redactor-şef al publicaţiei Newsweek, a preluat conducerea editorială a proiectului PressHub. Chiruţă este redactor-şef al PressHub, un proiect Freedom House care centralizează informaţii de la ziarişti de la nivel local.

Publicitate

"La Presshub voi fi tot redactor şef, iar rolul meu este de a creşte notorietatea acestui site", a declarat Răzvan Chiruţă pentru Paginademedia.ro

"PressHUB are ca misiune să sprijine presa locală, afectată major, în ultimii ani, de probleme financiare şi de presiuni politice", punctează Chiruţă. "Site-ul este deţinut de Freedom House şi funcţionează tocmai ca un hub pentru jurnaliştii buni din presa locală, care pot publica aici investigaţii, reportaje, interviuri exclusive. "

PressHUB colaborează şi cu publicaţii şi jurnalişti de la publicaţii centrale, în general pe proiecte cu finanţare europeană, pentru că, în ciuda unor percepţii generale, încă există în România mulţi jurnalişti oneşti, care trebuie sprijiniţi, a mai spus Chiruţă.

Reamintim că Răzvan Chiruţă a plecat de la conducerea editorială a Newsweek, unde a fost redactor-şef încă de la lansare, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Totodată, şi Cătălin Prisăcariu (redactor-şef adjunct) a părăsit redacţia în decembrie.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Plecări de la vârful Newsweek România. Titlul rămâne fără redactorul-şef şi fără adjunct

Citeşte şi: Presshub.ro lansează o redacţie virtuală cu finanţare de la Uniunea Europeană. Cu ce scop?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @iana Dinainte de B1 TV, Priscariu a lucrat la Academia Cațavencu și a apărut la Realitatea TV ca invitat de multe ori până în 2011-12. La B1 TV a lucrat din 2011-12 până în 2015-16.

    Să revină la B1 TV împreună cu cei care pleacă de la Digi 24 la B1 TV.
  • Ce se mai aude de Priscariu? A zis că ia pauză, dar nu știm ce mai face el după ce a plecat de la Newsweek.

Trimite un comentariu

sus