Skip to main content

Cine este Răzvan Botezatu, concurent la Sunt celebru, scoate-mă de aici. A prezentat prima emisiune la lansarea Antena Stars

 
Cine este Răzvan Botezatu, concurent la Sunt celebru, scoate-mă de aici. A prezentat prima emisiune la lansarea Antena Stars

Răzvan Botezatu, devenit celebru la Antena Stars, post la care a lucrat timp de cinci ani, este unul dintre cei 12 concurenţi ai show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, de la Pro TV. 

Publicitate

Răzvan Botezatu are 32 de ani şi este din Constanţa. A absolvit Facultatea de Litere de la Universitatea Ovidius din Constanţa, specializarea jurnalism.

A făcut parte din echipa de prezentatori cu care s-a lansat televiziunea-tabloid Antena Stars. Mai exact, în 2013, când s-a făcut trecerea de la Antena 2 la Antena Stars, Răzvan Botezatu era alături de Rocsana Marcu, prezentator al emisiunii matinale de la Antena Stars. Star Matinal a fost emisiunea cu care s-a lansat Antena Stars.

În 2018, el s-a despărţit de Antena Stars şi de televiziune. 

S-a mutat apoi în Germania, din motive financiare, după cum a declarat pentru Wowbiz.

Despre emisiune

Formatul Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV după o pauză de şapte ani. 12 vedete trăiesc în condiţii extreme într-o tabără special construită în junglă. Concurenţii participă la tot felul de provocări pentru a-şi asigura hrana şi a evita să fie eliminaţi.

Anul acesta, concurenţii care au intrat în show sunt Lidia Buble, Anisia Gafton, Ruxi, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriţă, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu şi Cornel Palade.  

Show-ul îi are prezentatori pe Cabral (care a fost şi în primul sezon)şi pe Adela Popescu. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus