Skip to main content

Emisiunea Anei Morodan înlocuită în grila de astăzi a Antenei Stars, cu o reluare din Perfecte cu defecte

 
Emisiunea Anei Morodan înlocuită în grila de astăzi a Antenei Stars, cu o reluare din Perfecte cu defecte

Coincidenţă sau metaforă? Emisiunea REAlă by Ana Morodan a fost înlocuită din grila Antenei Stars de astăzi, cu o reluare a unei alte emisiuni de pe post: Perfecte cu defecte. 

Publicitate

Emisiunea Anei Morodan, un reality care o urmăreşte pe influenceriţă în viaţa de zi cu zi, era difuzată de Antena Stars în fiecare zi de luni până joi. 

Astăzi, însă, emisiunea influenceriţei nu mai apare în programul de pe site-ul postului, fiind înlocuită cu o reluare a reality-show-ului Perfecte cu defecte

Schimbarea vine după ce Ana Morodan a fost implicată zilele trecute într-un uriaş scandal. Vedeta a fost reţinută de poliţie pentru 24 de ore şi ulterior pusă sub control judiciar 60 de zile, după ce a lovit două maşini, a refuzat să oprească la semnalele poliţiei şi a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

Într-o postare pe conturile sale de Instagram şi Facebook, Ana Morodan a declarat:

„Pentru copiii şi tinerii care mă urmăresc şi care visează să fie şi ei influenceri. Nu faceţi ca mine. Să nu vă credeţi mai puternici decât viaţa, să nu vă lăsaţi seduşi de celebritate şi să riscaţi totul pentru asta. Să nu vă faceţi că zâmbiţi şi că sunteţi fericiţi când nu mai e niciun pic de soare în viaţa voastră. Nu merită.

Pentru toţi ceilalţi, am greşit, îmi pare rău că v-am dezamăgit şi sunt recunoscătoare că n-am făcut mai mult rău. Am vrut să fiu o fată iubită şi fericită”, a scris Morodan. 

CONTEXT. Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive, potrivit unor surse oficiale, citate de agenţia News.ro.

Ea a refuzat să fie testate pentru substanţe psihoactive şi alcool. 

În acest context, poliţiştii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde şi de această dată a refuzat, conform comunicatului.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Mai târziu, în jurul orei 22.20, a fost din nou oprită în trafic pe o stradă din sectorul 1. 

Potrivit poliţiştilor, femeia figura cu permisul de conducere reţinut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

Ana Morodan a declarat că nu consumă droguri şi că „are o reţetă de la medic, care conţine benzotamină” pentru că are insomnii. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus