Skip to main content

RECENZIA DE AUR. Premiu de la Google: pentru hoteluri, restaurante şi cafenele cu note bune pe Maps

 
RECENZIA DE AUR. Premiu de la Google: pentru hoteluri, restaurante şi cafenele cu note bune pe Maps

RECENZIA DE AUR. Este premiul dat de compania Google pentru hotelurile, restaurantele şi cafenelele cu recenzii bune pe Google Maps. 

Publicitate

S-a întâmplat cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului. Practic, compania a premiat afacerile din HoReCa, dintre cele care au primit recenzii bune de la clienţi pe Google Maps. 

„Recenzia de Aur este un premiu al publicului, al clienţilor mulţumiţi”, a spus Dan Oros (şeful marketingului de la Google România).

În total au primit premii 31 de afaceri din opt regiuni ale României şi patru domenii de activitate, cu cel mai mare rating pe Google Maps în regiunea şi sectorul din care fac parte.

Fiecare afacere câştigătoare a primit trofeul „Recenzia de Aur”.

În zona Bucureşti-Ilfov cel mai bun restaurant a fost „Burgeria Ştirbei by Malacu”, cel mai bun hotel „Epoque Hotel Relais & Chateaux”, cel mai bun spa „The Float Room” şi cea mai bună cafenea - „Saint Roastery Speciality Cafee”.

Lista completă a câştigătorilor

Mecanism - cum au primit afacerile „Recenzia de Aur”

Proiectele care au vizat companiile din domeniul HoReCa au fost verificate prin serviciul Google Compania Mea.

„Companiile trebuie să aibă profilul actualizat cu toate detaliile (adresă, program, telefon, etc.) şi să fie active prin publicarea de actualizări constante, să aibă cel puţin 100 de recenzii pe Google Maps şi un minim de 4,5 stele.

Sunt premiate cele mai apreciate companii, ca rating şi număr de recenzii, din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, pe 4 domenii de activitate din zona HoReCa: restaurante, hoteluri, centre spa şi cafenele”, spun cei de la Google.

Potrivit datelor Google în România sunt peste 200.000 de afaceri verificate. Pe Google Maps se pot găsi:

  • Peste 8,000 de restaurante - din care 1.000 au rating peste 4,5 şi mai mult de 100 de recenzii;
  • Peste 7.000 de hoteluri/ unităţi de cazare - din care aproape 1.000 au rating peste 4,5 şi mai mult de 100 de recenzii;
  • Peste 1.700 de cafenele - din care 350 au rating peste 4,5 şi mai mult de 100 de recenzii;
  • Peste 200 de spa-uri - din care 20 au rating peste 4,5 şi mai mult de 100 de recenzii;

„A fi online este o condiţie critică în lumea de astăzi. Google Compania Mea oferă afacerilor posibilitatea de a ieşi în întâmpinarea potenţialilor clienţi, cu toate informaţiile de care aceştia au nevoie (site, adresă, orar, telefon, etc.).

Am decis să premiem afacerile care au cele mai bune recenzii pe Google Maps, deoarece un rating mare reflectă aprecierea pentru produsele şi serviciile lor din partea celei mai mari părţi a clienţilor.

Recenzia de Aur este un premiu al publicului, al clienţilor mulţumiţi. Vom continua să acordăm anual această distincţie, pentru a evidenţia importanţa prezenţei online şi a susţine afacerile româneşti”, a declarat Dan Oros, Head of Marketing Google România.  

GALERIE FOTO. Afacerile din Bucureşti care au primit „Recenzia de Aur” din partea Google

  • Burgeria Ştirbei
  • Spa - „The Float Room”
  • Cafeneaua „Saint Roastery Speciality Coffee”
  • Hotelul „Epoque”
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus