Skip to main content

Hanorac cu Clanul Marelui Alb si tricouri inspirate din investigaţii. Recorder a lansat un magazin online

 
Hanorac cu Clanul Marelui Alb si tricouri inspirate din investigaţii. Recorder a lansat un magazin online

Recorder (publicaţie de investigaţii jurnalistice) a lansat un magazin online. Despre ce e vorba?  Mai mulţi cititori Recorder şi-au dorit să cumpere produse cu logo-ul Recorder, iar jurnaliştii au deschis un magazin online cu câteva produse vestimentare.

Publicitate

Proiectul nu are ca scop obţinerea de profit. Banii obţinuţi în urma achiziţionării produselor de către cititori vor merge în conturile Asociaţiei Recorder Community.

Astfel, jurnaliştii publicaţiei au creat o platformă pentru cei care doresc să cumpere produse imprimate cu logo-ul Recorder. Magazinul online se numeşte Recorder Shop.

Ce produse se găsesc la Recorder Shop?

Magazinul online are tricouri, hanorace şi alte produse imprimate cu ilustraţiile unor artişti români care s-au inspirat din investigaţiile şi documentele Recorder.

Mai exact, pe platforma Recorder Shop sunt tricouri cu logo-ul Recorder, tricouri pentru "salvarea pădurilor" şi este imprimat un copac sau "hanorac pentru mântuirea neamului", dar şi hanorac cu "Clanul Marelui Alb".

Pe lângă produsele vestimentare se mai găsesc căteva sacoşe. De exemplu, sacoşă pentru cei care "ne au la inimă" şi este desenată o inimă pe sacoşă.

"După ce mai mulţi cititori ne-au scris ca si-ar dori sa cumpere produse cu logo-ul nostru, ne-am pus pe treaba şi am reuşit să creăm o platformă pentru cei care îşi doresc să iasă cu Recorder în lume.

Recorder Shop e un magazin online unde puteţi găsi produse imprimate cu ilustraţiile unor artişti români care s-au inspirat din investigaţiile şi documentarele noastre. (...) banii vor merge în conturile Asociaţiei Recorder Community, deci se transformă într-o donaţie pentru jurnalism", au scris cei de la Recorder.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • disorder disorder
    Cand lanseaza recorder tricouri cu cate vaccinuri s-au luat degeaba? Cand face tricouri cu izolete de 18000 de euro? Csnd face tricouri aniversare cu vizita lui elon la bran?
  • mihai.ion mihai.ion
    Ati rezolvat toate problemele depresivilor? Vedeti ca biserica are 0,25% buget din cat are sanatatea...

Trimite un comentariu

sus