Skip to main content

Irina Păcurariu revine cu un nou sezon al emisiunii Reţeaua de idoli. Cine este prima invitată?

 
Irina Păcurariu, prezentatoarea emisiunii Reţeaua de idoli, de la TVR 2 / foto: arhiva personală
Irina Păcurariu, prezentatoarea emisiunii Reţeaua de idoli, de la TVR 2 / foto: arhiva personală

Televiziunea Română aduce un nou sezon al emisiunii Reţeaua de idoli, prezentată de Irina Păcurariu. Când începe şi cine este invitatul care deschide noul sezon?

Publicitate

Sezonul cu numărul zece ia startul luni, 23 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 2. Emisiunea se va difuza săptămânal.

În prima ediţie a noului sezon, Irina Păcurariu va fi în dialog cu una dintre marile campioane ale gimnasticii româneşti: fosta gimnastă de performanţă Simona Tabără Amânar.

Simona Amânar, multiplu medaliată olimpică, mondială şi europeană, a făcut parte din generaţia gimnasticii româneşti în anii '90.

Fosta gimnastă a obţinut 7 medalii olimpice şi 10 medalii la campionatele mondiale de gimnastică şi a câştigat cu echipa României patru titluri mondiale consecutive. Gimnasta este a doua sportivă română inclusă în International Gymnastics Hall of Fame, după Nadia Comăneci.

Din 1997 este cetăţean de onoare al Constanţei, oraşul său natal.

GALERIE FOTO. „Era foarte frumos când auzeai că publicul bate din palme. Îţi venea să le zâmbeşti...”

Ce invitaţi vor fi în ediţiile următoare?

În ediţiile viitoare, printre personalităţile invitate la emisiunea Irinei Păcurariu se numără actorul Mihai Mălaimare („Nea Mărin Miliardar”, „Fără prelungiri”), în primul său interviu după retragerea definitivă de la Teatrul Masca, Tudor Giurgiu („Libertate”, „Parking”) - regizor şi iniţiatorul celui mai mare festival de film din România (TIFF) şi Ioana Bivolaru, diplomat şi prima femeie care reprezintă România ca ambasador la Paris.

Irina Păcurariu: „Ar trebui să începem emisiunea cu aplauze. Era un moment bun când se auzeau din sală?”, sunt cuvintele care deschid întâlnirea Irinei Păcurariu cu invitata sa.

Simona Tabără Amânar:

„Erau momente deosebite şi înseamna că publicul interacţiona cu noi. Era foarte frumos când auzeai că publicul bate din palme. Îti venea să le zâmbeşti... Un sentiment special, mai ales când nu eşti în ţară la tine. Când vezi că spectatorii te susţin, parcă vrei să le mulţumeşti prin evoluţiile tale la sol sau la bârnă.” 

Despre Simona Tabără Amânar:

  • După retragerea din activitatea competiţională, Simona a devenit cadru universitar la Facultatea de Vest din Timişoara şi a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică timp de 12 ani.
  • A primit titlul de Maestru Emerit al Sportului şi i-a fost conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios", în grad de comandor.
  • În anul 2018 a fost numită director al Academiei Olimpice Române.
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus