Skip to main content

Vestea începutului de an! Vocea României revine la Pro TV, după doi ani de pauză. S-a anunţat castingul

 
Ultima formulă de juriu: Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley şi Irina Rimes
Ultima formulă de juriu: Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley şi Irina Rimes

După doi ani în care a lipsit de pe micul ecran, show-ul Vocea României se întoarce. Pro TV anunţă, pentru început, preselecţiile pentru sezonul cu numărul zece. 

Publicitate

„Este Vocea României şi revine, în curând, la Pro TV. Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, Pro TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionaţii de muzică.

Pe o scenă încărcată de emoţie şi bucurie, cu patru scaune ce abia aşteaptă să fie ocupate şi cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepţie”, anunţă postul TV

Cel mai probabil noul sezon va fi difuzat în toamna acestui an, primăvara fiind prin tradiţie cu Românii au talent. 

Pauză doi ani pentru Vocea României. Pro TV a încercat SuperStar şi Masked Singer

Ultima dată, talent show-ul Pro TV s-a văzut în 2019. Din juriu făceau parte Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Smiley şi Irina Rimes.

Anul următor, în 2020, a fost pentru prima dată în zece ani când Vocea României a lipsit din grila de toamnă. Atunci, Pro TV hotăra să amâne din cauza pandemiei de Covid-19.

„Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ţinând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul şi filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei.

Siguranţa angajaţilor nostri şi a concurenţilor care participă la talent show-uri este prioritară”, spuneau oficialii Pro TV pentru Paginademedia.ro, la vremea respectivă. 

Deşi talent show-ul Vocea României a lipsit în toamna respectivă, Pro TV a adus Masked Singer. 

Supriza a venit în 2021, când Vocea României a lipsit iarăşi din grila postului din Pache. În loc, Pro TV a avut SuperStar. 


Citeşte şi: Fără Vocea României în această toamnă: „Am decis să anulăm castingul şi filmările”. E pentru prima dată în zece ani când nu se face show-ul


Citeşte şi: Fără Vocea României. Pro TV anunţă show-urile pe care le va difuza în toamnă


Citeşte şi: Istoria finalelor. Care a fost cea mai tare „voce”. O finală câştigată de Brenciu, prima în audienţe


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mă bucur că revine emisiunea la Pro tv! Dar fără Tudor Chirila, nu există! El este sarea și piperul. Sper ca jurații să nu se schimbe. Să rămână Tudor, Irina, Smiley, ar fi interesant să l vedem și pe Carlas în postura asta. Superstar a costat mult, și a avut audienta mica.
 • Vocea Romaniei sigur va performa cu auditiile pe nevazute, dar asa cum s-a intamplat si sezoanele trecute va avea scaderi mari dupa preselectii. Avand in vedere istoricul sezoanelor trecute, ar trebui modificat formatul pentru a avea mai multe editii cu preselectii. Cand va spuneam ca ProTV are licenta The Voice unii visau pe aici ca vor vedea show-ul la Kanal d sau Antena 1. E aproape imposibil sa transferi o licenta pentru o emisiune de la o televiziune la alta. Nici macar ProTV n-ar fi putut sa achizitioneze Survivor, daca nu era o afacere incheiata de CME pentru mai multe tari cu distribuitorul si producatorii formatului.
 • Cum sa te uiți la asta în 2022 , numai postaci plătiți sa fie, de unde ai informații din redacție, ha ha ha
 • Valentin, din informațiile mele Ferma va fi difuzată pe Pro 2 ,dar nu știu exact când.
 • Creativitate 0. Puteau face un show mare de varietăți, transmis live, in grila de toamnă. Iarăși talent show muzical...
 • Eu stiu ca Pro Tv are licenta The Voice pana in 2023 daca am gresit datele ii rog pe Expertul sau Sabina sa ma corecteze
 • Oare se va mai face emisiunea FERMA anul acesta pentru că PRO TV a cumpărat formatul pe 3 ani ?
 • OFFTOPIC|Inca un post din grupul s-a aleph praful a intrat la RCS:cel destept
 • Nu știu de ce am senzația Dar în locul Irinei Rimes cred că va fi Raluka iar legat de Tudor Chirilă cred că celor de la PRO nu prea le convine implicarea lui în zona asta de politică clar Brenciu va fi pentru că nu are alt format unde să se potrivească și să i se facă altul nou e greu Smiley cu Pavel Bartoș de asemenea sunt tare curios Ce modificări vor aduce la decor

  cred că încercarea asta a Pro TV cu readucerea în prim plan The Voice este glonțul de aur pentru orice talent Show muzical în viitorul apropiat dacă nu va funcționa Și nu va performa cred că urmează o pauză mare pe zona asta de talent Show muzical pe TV în România
 • Expertul, când va începe Las Fierbinți și Imperiul Leilor?
 • toate emisiunile sint la fel cu mici variatiuni Acum sint curios cine este in juriu Sper ca fara brenciu

Trimite un comentariu

sus