Skip to main content

Fără Vocea României. Pro TV anunţă show-urile pe care le va difuza în toamnă

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Pro TV a anunţat show-urile pe care le difuza în toamna acestui an. Pentru al doilea an la rând, Vocea României nu se regăseşte în grila postului.

Publicitate

În grila de prime-time vor fi două noutăţi: primul sezon al show-ului muzical „Superstar România” şi debutul emisiunii matrimoniale „Căsătoriţi pe nevăzute”.

Superstar România îi va avea în juriu pe Smiley, Raluka, Carla's Dreams şi Marius Moga. Producţia matrimonială „Căsători pe nevăzute” are patru „experţi”: Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relaţii şi Victor Toriani – psihoterapeut. 

În toamnă va fi şi ultimul sezon al serialului „Vlad”. Pentru Masked Singer, Las Fierbinţi şi Visuri la cheie urmează noi sezoane.

Emisiunile din toamnă de pe Pro TV (via protv.ro):

Superstar România (primul sezon)

Masked Singer România (sezonul 2)

Căsătoriţi pe nevăzute (primul sezon)

Serialul Vlad (sezonul 4 - ultimul)

Visuri la cheie (sezonul 8)

Las Fierbinţi (sezonul 19)

 

CITEŞTE ŞI: Serialul Vlad, la final. Au început filmările pentru ultimul sezon

CITEŞTE ŞI: Marius Moga se întoarce la Pro TV. În juriu la SuperStar. Alături, şi Carla's Dreams. Cine sunt ceilalţi doi?

CITEŞTE ŞI: Pavel Bartoş va prezenta sezonul 2 al Masked Singer România

CITEŞTE ŞI: Horia Brenciu rămâne „detectiv” la Masked Singer. Pro TV îl anunţă pe actorul Alex Bogdan în juriul sezonului doi

CITEŞTE ŞI: Schimbări în emisiunea Visuri la Cheie. Doi arhitecţi noi se alătură proiectului. Cine iese?

CITEŞTE ŞI: FOTO. Show-ul matrimonial de la Pro TV şi-a aflat cei patru „experţi”. Cine sunt cei care le vor găsi concurenţilor jumătatea?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    ProTV nu mai este ce-a fost pe vremea lui Sarbu. Cand si cand, in aproape permanenta ras-redifuzare a seriilor "007", "Curierul", "Teroare in Paris" si alte asemenea vechituri, musai de actiune, mai "greseste" cu cate o exceptie, precum American Hangman, difuzat duminica noaptea (pentru ca, la ora rezonabila, paradoxal, trebuia sa fie programat un film usurel). Degeaba insa, pentru ca in cazul filmelor care nu sunt pentru creiere plutitoare, ProTV are un obicei extrem de nasol: stabileste alte finaluri, filandu-le (taindu-le) unde vrea muschii lui ala de serviciu la pupitrul tehnic. Prin urmare, nu numai ca n-ai parte de deznodamant dar nici macar distributia nu o poti afla pentru ca nu mai mult de 10 secunde baga o juma' de ecran albastru pe care scrie la misto un singur (rareori doua) nume. Mie asta mi se poate bataie de joc la adresa celor care le asigura rating si cand nu se bazeaza pe Romanii au talent si fotbalul de la Euro. Deci, rusinica! Zic!
  • Benziema Benziema
    Bun esti obligat sa te uiți

    Cum esti tu obligat sa te uiti la Antenuta Zero. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Bun esti obligat sa te uiți
  • Benziema Benziema
    Păi și ce sunteti agitat atat iete grila

    Grila asta sterge pe jos cu Antenuta ta. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Păi și ce sunteti agitat atat iete grila
  • Păduraru Radu Păduraru Radu
    După meciurile de la Euro, Pro TV va dispărea cu totul din lista mea privată de canale TV. Ajunge.
  • Martipan Martipan
    Martipan si celălalt
    Nu stiu ce sa zic,asa si anul trecut ati spus si tot asa a fost :)))

    Pai anul trecut in toamna, Antenuta a fost lidera doar cu Bucatarii postacule. Aici vorbim de toamna. Nu de primvara-vara (Asiaticii noroc cu pandemia, cu carantina).
    La toamna Antenuta lidera doar cu Bucatarii (si asta la battle-uri; la preselectii e zero). Iar Asiaticii, fara pandemie, sigur audienta va fi mult mai mica postacule.
  • Maximilian Maximilian
    Mie îmi pare bine că am trăit și o perioadă când un „late night talk-show” cu multe inserturi culturale era foarte popular, iar Florin Călinescu știa să facă și umor și emisiuni de calitate. Bine, nu îi ieșeau chiar toate monologurile, unele scenete zilnice erau banale, dar reușea să facă programe bune în mai toate zilele.

    Deși programul acela nu a durat decât câțiva ani, cred că din 1996 până în 1999, mi-aș dori să văd din nou un show precum „Chestiunea zilei”.
  • Sabina Sabina
    Andreas ,Marian se știe cine va prezenta late-night show-ul?
  • Sabina Sabina
    Andreas, sper sa fie un late night show ca pe vremuri .Ce se face acum nu imi place deloc .
  • Marian Marian
    Andrei ,Sabina nu cred ca dumineca va da Superstar , dumineca va fi rezervata filmului Pro , Andreas ar fi bine dar poate pregateste pentru grila de primavara .
  • constantin cozma constantin cozma
    Alexandru Constantin pleacă de la prima tv la o alta televiziune, a facut anuntul astazi. La pupitrul stirilor Day Time si Prime Time.
  • Andreas Andreas
    Darius si Sabina, Pro Tv a înregistrat la OSIM zilele acestea titlul “ Super Late Night”. Cred ca 90% va fi o incercare de un format de genul.
  • Sabina Sabina
    Darius, momentan sunt discuții, nu este nimic sigur. Andrei, ar fi foarte bine dacă va fi așa programată grila.
  • Andrei Andrei
    După părerea mea cam asa va arata grila:
    Superstar România - duminica
    Masked Singer România - vineri
    Căsătoriţi pe nevăzute - marți și joi de la 21.30
    Serialul Vlad - luni
    Visuri la cheie - miercuri
    Las Fierbinţi - marți și joi de la 21.30

Trimite un comentariu

sus