Skip to main content

VIDEO. Paginademedia la iUmor. Roastul. "Fără voi, dau faliment". "Dacă mă uit în ochii vostri, pot citi absolut toată istoria amenzilor CNA"

 
VIDEO. Paginademedia la iUmor. Roastul. "Fără voi, dau faliment". "Dacă mă uit în ochii vostri, pot citi absolut toată istoria amenzilor CNA"

VIDEO. De la articole despre iUmor pe Paginademedia, la un moment Paginademedia pe scena emisiunii iUmor. La ediţia specială de roasturi, Petrişor Obae, editorul Paginademedia.ro, a fost unul dintre invitaţi. Momentul din emisiune, în continuare.

Publicitate

Din roast:

 • Mă bucur să văd că de aici lucrurile arată mai decent decât arată la televizor. Iar dacă mă uit în ochii vostri, pot citi absolut toată istoria amenzilor CNA.

 

 • Ce să caut eu, aici? Rapper nu sunt. Cântăreaţă nu sunt. Actor nu sunt. Aici semănăm, Mihai! Sunt doar unul la fel de masochist ca voi. Dar gândiţi-vă că voi jurizaţi doar ce vedeţi pe scenă, eu mă uit la toate televiziunile. Deci trebuie să iau mai multe calmante decât pare că iau la voi cei din public. Munca voastră e jobul meu. Fără voi, dau faliment.

 

 • Sunt Obae şi am venit să-mi iau revanşa! Acum e răzbunarea supremă! Vreau să scriu mâine, pe Paginademedia.ro cum v-am distrus audienţa!

 

 • Ce am cu Antena 1? Nimic. Ce aveţi voi cu bieţii telespectatori? Glume deocheate, multe bipuri, iUmor, la opt seara, când se uită toţi. Insula iubirii, femei goale şi ispite. Tot seara. Vulpiţa, scandaluri, în miezul zilei. Am şi o curiozitate: Voi nu v-aţi întrebat niciodată de ce românii pun WC-ul în fundul curţii şi nu la intrare, lângă poartă?

 

 • De unde aţi scos-o că lumea vrea “indecenţe”? În bancurile cu Ion şi Maria, ei intră în dormitor şi sting lumina. Nu o aprind, să-i vadă tot satul. Voi de ce staţi cu lumina aprinsă? Nu ziceai tu Delia: “când lumina se STINGE, oamenii fac oameni noi”. Aici când “oamenii fac oameni noi” ne uităm.

Glumele din roast au fost scrise de Petrişor Obae, în colaborare cu Andreas Petrescu, cel care se află în spatele celor mai multe texte din emisiunea iUmor.

VIDEO. Editorul Paginademedia.ro, Petrişor Obae, roast pe scena iUmor

Mai multe glume din roastul de la iUmor:

Mă bucur să văd că de aici lucrurile arată mai decent decât arată la televizor. Iar dacă mă uit în ochii vostri, pot citi absolut toată istoria amenzilor CNA.

Ce să caut eu, aici? Rapper nu sunt. Cântăreaţă nu sunt. Actor nu sunt. Aici semănăm, Mihai! Sunt doar unul la fel de masochist ca voi. Dar gândiţi-vă că voi jurizaţi doar ce vedeţi pe scenă, eu mă uit la toate televiziunile. Deci trebuie să iau mai multe calmante decât pare că iau la voi cei din public. Munca voastră e jobul meu. Fără voi, dau faliment.

Dacă CNA vă dă amenzile, e “poliţistul”, noi, pagina de media suntem “pârâcioşii” de serviciu. Cum vedem ceva “fluierăm”. Nu cum face Mihai Bendeac când vede o concurentă, nu cum face Delia când compune, nu cum face Chelu când intră în biserică. Fluierăm ca arbitri. Oameni la mijloc, mai puţin importanţi, cum sunt cei doi băieţi care se fac că muncesc acolo în spate. În spate sunt, în spate îi duceţi de atâtea sezoane. Aşa că am venit să vă invit la: “Obae ca un duş rece!”

Credeţi că mi-e uşor să fiu arbitru?

E mai uşor să fii suporter. Când ţii cu Steaua, te înjură dinamoviştii. Când ţii cu Dinamo, te înjură Steliştii. Când ţii cu Bendeac, te înjură Cheloo. Când ţii cu Cheloo te înjură tot Cheloo pentru că asta e treaba lui aici. Si oriunde.

De asta, când m-au sunat să mă invite la roast, eu am fost primul care a râs. Am râs cum n-am râs niciodată când a fost vorba de iUmor. Ştiţi unde aţi sunat, i-am întrebat? Sigur citiţi ce scriu eu? Credeaţi că glumeam? Acolo era despre iUmor, dar nu era umor, acolo era  tragedia!

Aşa că sunt Obae şi am venit să-mi iau revanşa! Acum e răzbunarea supremă! Vreau să scriu mâine, pe Paginademedia.ro cum v-am distrus audienţa! Pot duce la capăt ce nu a reusit Cosmin Selesi.

Chiar mă întrebam ce mai puteţi face pentru audienţă! Până unde puteţi merge? Cei de la Pro TV – vă uitaţi, nu, la Pro TV, că de acolo vă luaţi ideile - au duşuri la Ferma. Se spală fetele pe acolo. Aici nu aveţi dusuri asa că fetele sunt mai puţin spălate. Însă voi aveţi Obae în platou. Culmea, e o baie după care nu vă mai spală nimeni.

Mă întrebam şi cum te simţi când intri aici, în platoul ăsta mare. Te simţi de parcă ai fi în fundul gol în Piaţa Unirii! Înţeleg de ce rămân atâţia concurenţi din platou realmente în fundul gol. O iau la propriu. Asa cum si eu, care mă uit, o iau. La figurat. Mi-o iau!

Apropo, am văzut că aici oamenii nu prea folosesc mâinile. Vine un pictor, hop, trage un tablou. Fără mâini. Vine o doamnă, la fel ridică mâinile, se aude o trompetă, o vuvuzea de pe undeva. Mai vine una, joacă pingpong fără mâini, de sub fustă. Înţeleg că aici nu prea se foloseşe capul, da nici mâinile? Treceţi aşa, direct, pe sub centură?

Ce am cu Antena 1? Nimic. Ce aveţi voi cu bieţii telespectatori? Glume deocheate, multe bipuri, iUmor, la opt seara, când se uită toţi. Insula iubirii, femei goale şi ispite. Tot seara. Vulpiţa, scandaluri, în miezul zilei. Am şi o curiozitate: Voi nu v-aţi întrebat niciodată de ce românii pun WC-ul în fundul curţii şi nu la intrare, lângă poartă?

Ştiţi pictorul acela, artistul care desena cu mâinile sus? Şi stătea la ceva distanţă de şevalet… Ştiţi unde e tabloul de l-a pictat? La Bendeac acasă. L-a pus aşa, aspiraţional… Lasă Mihai, şi tu poţi picta la fel, doar că trebuie să stai mai aproape de tablou.

De unde aţi scos-o că lumea vrea “indecenţe”? În bancurile cu Ion şi Maria, ei intră în dormitor şi sting lumina. Nu o aprind, să-i vadă tot satul. Voi de ce staţi cu lumina aprinsă? Nu ziceai tu Delia: “când lumina se STINGE, oamenii fac oameni noi”. Aici când “oamenii fac oameni noi” ne uităm.

Înainte de fiecare interviu, mă pregătesc, documentez. Cheloo. Am ascultat Paraziţii, am reţinut cuvintele importante. Câteva, foarte scurte. Delia. Am văzut videoclipurile, am reţinut ce era de reţinut (*fac semnul unei siluete). Mulţumim! Bendeac. Ţi-am citit cartea. N-am reţinut nimic. De fapt, am retinut ceva ce mi-as dori sa uit cat mai repede. Am copil de crescut.

Ce să înveţe un copil de la voi? Cheloo a nimerit aici că a auzit că se vorbeşte în emisiune ca atunci când făcea şi el muzică. Pe vremea mea, şi-a spus Cheloo, pe noi la Paraziţii ne interziceau pentru mai puţin. Dar uite că până la urmă Chelu a avut o carieră frumoasă, care s-a cam terminat de ceva vreme si cred că acum meriţi o pensie specială. Om special, cu nevoi speciale, pensie specială.

Vă daţi seama, pe vremea lui Cheloo, concurentul lor era deja Tatae. (şi Tatae se scrie tot ca Obae, fără i). Vedetele…

Ziceam de vremea pe când cânta Cheloo. Dar şi pe Bendeac îl ştiu de când era actor. Ce bine îi imita el pe Piersic, pe Dinică, pe mulţi alţii. Acum nici pe el nu se mai poate imita. Bendeac nu-l mai poate juca nici pe Bendeac. Oricine apare pe scenă, Bendeac râde. Amuzant sau nu, el e plasa de  siguranţă. Măcar râde cineva.


Delia. Ce să zic de Delia. Uitaţi-vă la ea. Om normal, cu toate ţiglele pe 2 case. Ea stă pe scăunelul ei si înghite absolut orice. Evident că fac aceeasi glumă cu mâncarea. Toată lumea se ia de ochii ei, de cât mânâncă si de vacanţe. Dacă nu are defecte ce să faci? Lumea spune că ea plăteste articolele bune care apar în presă. O minciună ! Pentru orice eventualitate, Delia, notează: RO26RNCB...

Stiu că ar trebui să spun două vorbe si despre cei care se fac că prezintă emisiunea asta. Copoţ a fost o mare vedetă. Când Animal X era peste tot, Paraziţii erau interzişi. De aceea, probabil chiar si în ziua de azi când lumea aplaudă în avion, Şerban se ridică în picioare şi mulţumeşte.

Dan Badea. DJ Star, da! Tiesto, David Guetta nici nu ştiau ce era ăla platan când mixa Badea. Acum, când mixează Badea, ies doar fursecuri.

Aţi vrut să vă spălaţi? Aţi vrut Obae, aţi avut Obae? Dacă nu aţi priceput, vă aştept pe Paginademedia!

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • didi didi
  sincer? slabut... rau de tot...
 • Dumitru Dumitru
  Te-ai dus să te faci de râs. Ai face orice pentru bani, inclusiv să te faci de râs
 • Gabriel Gabriel
  Acum vedem si noi una dintre fetele care ne cenzureaza comentariile.
 • B.A.M B.A.M
  Mai lipsește doar dovada că ai distrus audiența emisiunii. Adică cifrele... ;))
 • geo geo
  Sper ca ati luat bănuți frumoși - sau măcar că onorariul a fost redirecționat pentru o cauză nobilă - în urma prestației din cadrul emisiunii.
 • Sza Sza
  Bog1947,nici acum nu lași frustrările?Chiar nu te poti abține?daca mergea la măruța îi dadeai si un premiu
 • Andrei Andrei
  Nu prea a fost imparțial niciodată, până acum vreo 2 ani a fost pro Grupul Pro sa zic asa, însă au primit un duș foarte rece acum vreun an si ceva și “au întors armele”.
 • Umorestica Umorestica
  De asta, când m-au sunat să mă invite la roast, eu am fost primul care a râs.

  Pai asa mai face si Antenuta emisiunea asta de 2 parale... Sunand vedetele sa vina la ei sa se prosteasca. Oamenii de rand nu se mai inscriu ?
  Sau emisiunea asta e pe profit oare ? Ca la cate vedete invita, costa destui banuti. Ca doar nu vin ele pentru 100 de euro...
 • Bog1947 Bog1947
  Acum intelegem de ce atatea articole pro-Antene sunt pe pagina de media... Pacat, v-ati pierdut aura de "impartialitate" pe care o aveati candva.... Stiu, normal, o sa cenzurati sau chiar nu o sa acceptati comentariul acesta pentru ca adevarul doare si stiti doar tehnica pumnului in gura.
 • Ionutic Ionutic
  Putina reclama la site-ul asta in emisiune, nu Petrisore ?
 • jk jk
  Și despre emisiunea de la TVR despre libertatea presei nimic? :))
 • Emanuel Emanuel
  Esti forta maxima!

Trimite un comentariu

sus