Skip to main content

Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi revin cu un nou sezon Roata norocului la Kanal D. De când?

 
Noul sezon Roata norocului este prezentat tot de Bursucu şi de Ana-Maria Barnoschi / foto: Kanal D
Noul sezon Roata norocului este prezentat tot de Bursucu şi de Ana-Maria Barnoschi / foto: Kanal D

Roata norocului revine cu un nou sezon la Kanal D. Este vorba de sezonul 8 al emisiunii de divertisment care este prezentat tot de Bursucu' (Adrian Cristea) şi de Ana-Maria Barnoschi. Noua serie va debuta duminica aceasta, 8 octombrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Publicitate

Ediţiile vor avea informaţii de interes pentru public, precum tradiţiile, limba, muzica, personalităţile fiecărei ţări şi specificul culinar.

Bursucu:

„Odată cu acest nou sezon al emisiunii, fiecare ediţie Roata norocului va fi o călătorie fascinantă prin lume, punând în lumină tradiţiile, locurile şi cultura unei ţări.

Suntem entuziasmaţi să aducem o nouă perspectivă asupra jocului, să îmbinăm distracţia, câştigurile uriaşe, cu mai multe informaţii interesante din tot felul de spaţii ale lumii în care trăim, pentru că telespectatorii vor călători virtual cu noi, descoperind bogăţia şi diversitatea fiecărei ţări, chiar din confortul casei lor.”

Distractia, norocul, muzica, chiar si pedepsele ajung acum prin mai multe tari, fiţi cu ochii pe noi  şi... pregatiti-va bagajele. 

Ana-Maria Barnoschi:

„Sunt nerăbdătoare să începem noul sezon al emisiunii Roata norocului. Acest concept de călătorie prin lume, prin cele mai interesante destinaţii, mă entuziasmează şi sunt sigură că va fi o experientă minunată şi pentru cei din faţa micului ecran.

Ce pot să vă dezvălui  este că ţinutele pe care le voi purta sunt legate de ceva  specific fiecărei ţări în parte, unele cu adevărat spectaculoase. Fiţi cu ochii pe noi şi pregătiţi-va de călătorie.”

Cu peste 300 de ediţii difuzate în sezoanele anterioare, emisiunea oferă câştigătorilor atât electronice, obiecte de uz canic, piese de mobilier, aparate electrice, bani, cât şi marele premiu, un autoturism.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus