Skip to main content

FOTO EXCLUSIV. Actriţa Rodica Mandache, un nou rol important în serialul Clanul

 
Rodica Mandache, în rolul din serialul Clanul de la Pro TV / foto: Andrei Luca
Rodica Mandache, în rolul din serialul Clanul de la Pro TV / foto: Andrei Luca

FOTO. Un nou personaj debutează în această seară în serialul Clanul de la Pro TV. Este interpretat de actriţa Rodica Mandache şi are replici cu impact puternic asupra poveştii în care pionii principali sunt mafia şi poliţia. Paginademedia.ro vă prezintă fotografii în exclusivitate cu scenele din episodul 3 al celui de-al treilea sezon.

Publicitate

Ce personaj va interpreta?

Rodica Mandache o va interpreta pe doamna Pribeagu, care este sora lui Pribeagu - cel care apare în acte ca fiind tatăl lui David (interpretat de Marian Olteanu).

Actriţa Rodica Mandache are 80 de ani şi a jucat în numeroase producţii pentru cinema şi televiziune, precum Nea Mărin Miliardar (1979, regia Sergiu Nicolăescu), Somnul insulei (1994, regia Mircea Veroiu) şi Luca (2020, regia Horaţiu Mălăele). De asemenea, poate fi în continuare întâlnită în spectacole de teatru, atât la Teatrul Odeon, unde este angajată, cât şi în spectacole de teatru independent, în care joacă alături de actori precum Marius Manole şi Medeea Marinescu.

GALERIE FOTO: Rodica Mandache, în rolul din serialul Clanul

Noul episod al serialului Clanul va fi difuzat astăzi (25 septembrie), de la ora 20.30, la Pro TV. Producţia poate fi urmărită şi pe platforma de streaming VOYO.

Ce vom urmări în episodul din această seară?

Ilinca o va găsi pe doamna Pribeagu, cea care îi va spune un adevăr despre David, Obuz va fi atacat pentru ce a îndrăznit să-i facă lui Tătuţu`, Vera va ajunge la Rahova, iar Sofia îşi va îngropa copilul.

Costoiu va ieşi din spital, însă, va avea o întâlnire neaşteptată. Luminiţa îl va lua prin surprindere, în plină stradă: Fata lu Măcelaru e închisă, băiatul meu nu mai e în siguranţă unde l-ai trimis tu. De fapt, nu mai e în siguranţă nicăieri. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoţi. Şi repede. Nu mă face să vin a doua oară să-ţi spun, că ne certăm urât de tot, m-ai înţeles?”. 

 

Tudor nu are de ales! Tătuţu` i-a spus că trebuie să strice nunta şi să fure mireasa, pentru a se răzbuna pe Obuz. Sergiu, însă, va încerca să-l convingă că nu poate duce sarcina la bun sfârşit: „De ce iei tu fapta asta? E lucru care-ţi stă pe creier toată viaţa dacă faci aşa ceva. Ai învăţat respectu` de la mămica ta, te-a învăţat cum se trăieşte corect şi frumos, gabore. Cum să faci tu treaba asta deseară, când mămica care te-a crescut e pe pământul ăsta, cum? Niciodată nu eşti tu om bun la aşa ceva, gabore!”. „Ţi se pare că e loc de comentat la Tătuţu`?! Eşti conştient că dacă nu faci ce zice el că e de făcut, pune ochii pe tine şi nu te mai iartă niciodată, nu?”, îi va răspunde Tudor.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus