Skip to main content

Români de ocazie, un nou format Antena Stars. Concurenţi: un fost Românii au talent, un câştigător iUmor şi o participantă de la Insula iubirii

 
Fabian Sanchez
Fabian Sanchez

Antena Stars aduce o nouă emisiune la tv. Români de ocazie este titlul noului show care va începe săptămâna viitoare.

Publicitate

Români de ocazie va avea premiera luni, 5 iunie, de la ora 21.00. Emisiunea este programată doar în zilele de luni şi marţi.

Este un reality-show cu concurenţi născuţi peste hotare, dar care au ales să trăiască în România.

Cine sunt concurenţii?

  • Celia
  • Melissa
  • Mukinka Chibanga
  • Fabian Sanchez

Celia, pe numele ei real Priscilla Oghenovo Ewomazino, este studentă la Facultatea de Medicină şi dansul afro reprezintă una dintre pasiunile sale. Este născută în Nigeria şi a venit în urmă cu câţiva ani în România împreună cu unul dintre fraţii săi.

Este dansatoare şi a participat la Insula Iubirii, în sezonul 6, alături de Bogdan Atinge. Iar la sfârşitul anului trecut, ei au devenit soţ şi soţie. 

Şi Mellissa a lăsat în urmă viaţa din ţara sa natală, Guatemala, la scurt timp după ce a venit în România. 

Fabian Sanchez a copilărit în Columbia. A devenit cunoscut după participarea la Românii au talent, alături de fratele lui Charlie. După pierderea fratelui, artistul a schimbat numele trupei în Sanchez DINAMITA din Los Hermanos DINAMITA. 

Mukinka Chibanga s-a remarcat după ce a câştigat trofeul şi premiul sezonului 7 iUmor.

Cei patru vor fi filmaţi în timpul misiunilor programate în agenda lor şi în acelaşi timp,vor fi prezentate şi aventurile care apar în viaţa lor de zi cu zi. Fiecare personaj vine dintr-o cultură diferită şi cu experienţe de viaţă diferite. 

"Foarte rar au ocazia telespectatorii să vadă o nigeriancă pregătind pomana porcului, corect? Sau un columbian învelind sarmale în foi de varză? Vedetele din emisiunea Români de ocazie sigur îşi amintesc cum le-au ieşit primele reţete specifice ţării noastre, iar când camerele de filmat vor fi pornite, ele vor găti atât preparate de la noi, cât şi din ţările natale.

Cameramanii le vor însoţi la cumpărături, la diferite întâlniri, la petreceri unde sunt fie ca să întreţină atmosfera, fie doar în calitate de invitate", anunţă cei de la postul de televiziune.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus