Skip to main content

România a ratat calificarea în finala Eurovision. VIDEO cu momentul lui Roxen

 
Foto: G4Media
Foto: G4Media

VIDEO. România a ratat pentru a treia oară la rând calificarea în finala Eurovision. Roxen, solista care a reprezenta ţara noastră în prima semifinală, nu a reuşit să se claseze între primele 10 locuri care asigură prezenţa în ultimul act al competiţiei, scrie Libertatea.

Publicitate

Roxen a intrat în semifinala de la Rotterdam pe poziţia a 13-a, dar nu a reuşit să impresioneze fanii şi juraţii.

În finală s-au calificat: Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaidjan, Malta, Lituania, Cipru, Suedia, Belgia şi Ucraina.

Fanii celor 16 naţiuni din a doua semifinală şi din Ţările de Jos, Germania şi Italia, împreună cu juriile, au decis cine se califică în semifinală. Votul s-a împărţit astfel: 50% din partea publicului din străinătate şi 50% a fost decizia juriilor.

A doua semifinală va avea loc joi, 20 mai, de la ora 22:00, în direct pe TVR 1.

În a doua semifinală participă: San Marino, Estonia, Republica Cehă, Grecia, Austria, Polonia, Republica Moldova, Islanda, Serbia, Georgia, Albania, Portugalia, Bulgaria, Finlanda, Letonia, Elveţia, Danemarca.

VIDEO. Momentul solistei Roxen în prima semifinală Eurovision

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Arabul Arabul
    Postac chefi lideri

    Iar Fierbintenii lideri peste Bucatarii Zero postacule. Ha ha !
  • Marius Marius
    Anul asta e anul bop-urilor la Eurovision, lumea vrea sa danseze, sa cante, dupa atata carantina, baladele nu prea merg, cel putin cele interpretate slab live, cazul lui Roxen. Cred ca au incercat prea mult sa reediteze videoclipul oficial si asta s-a vazut, multa alergatura, putina voce. Emotiile i-au venit de hac lui Roxen cam pe tot parcursul sederii ei in Rotterdam. Asta e, poate la anul :)))
  • Dragos Dragos
    Imi place ca Mile ii face pe toti postaci, dar el e nelipsit cand Antenuta e lider. In schimb, baga capul in nisip ca strutul cand isi ia bataie, nu-i asa postac Mile?
  • VLX VLX
    As propune un parteneriat intre Protv si TVR,Protv isi face propriul show din care este selectat Artistul ce ne va reprezenta iar TVR-ul ramane cu drepturile de difuzare a etapei internationale.
  • Camelia Camelia
    După atâta carantină, izolare și anularea de anul trecut, fanii din Europa vor cântece ușoare, distractive. Cele mai multe țări au haine sclipicioase (femei și bărbați) : Austria, Grecia, Moldova, Elveția, Malta, Belgia, Olanda, Spania, Norvegia, Suedia, Germania, Serbia, Italia, Cipru, San Marino, Azerbaijan, etc. TVR s-a gândit să se ducă în trening, cu dans contemporan, când Europa este disperată după un spectacol strălucitor, să uite de un an de stat în casă.
  • Mile Mile
    Postac chefi lideri
  • Arabul Arabul
    Si audientele TVR 1 pe intervalul Eurovision nu le dati ?
  • geo geo
    Asta se intampla cand te duci cu o artista putin cunoscuta care nu are experienta marilor concerte ce canta o piesa care nu a prins la publicul larg, nici măcar de la noi, dar a fost pe placul juraților Liana Stanciu, Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Lucian Ștefan, Bogdan Păun, Liviu Elekes, Bogdan Pavlică, Dan Manoliu și Gabriel Scîrlet. Care ar trebui sa dea explicatii ! Liana Stanciu spunea astazi ca poate, pe viitor, ar trebui sa mergem pe piese mai ușoare, gen Efendi - Mata Hari - Azerbaijan. Sau "Zaleilah", as completa, eu piesa celor de la Mandinga compusă de Costi Ioniță, ce a ocupat locul 12 la Eurovision 2012. Trebuie schimbat și sistemul de selecție !
  • unu unu
    grafica momentului a fost făcută de Manoliu în powerpoint? ca așa a arătat.
  • Mihai Dinvale Mihai Dinvale
    Din păcate, dezastrul in care se zbate corporația persista de mult, oameni tot mai slabi profesional, performanta nu exista! Eurovision este doar o alta bula care se sparge! Și, numai campaniile de marketing ale programului dacă le observai, înțelegeai cât de goale, bătrâne și fără conținut erau și anunțau nimic. Dar, #Ealtfel
    Ce mesaj e asta?!! Doar”Profesionistii” știu.
  • Musicaly Musicaly
    Să fim serioși.. a contat și prestația de aseară, care a fost slabă pentru un asemenea nivel. Roxen a cântat o bună parte din piesă sub ton, și sub asediul emoțiilor uriașe.
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Demisia Liana Stanciu! De când s-a ocupat ea de Eurovision, s-a ales praful. Când am avut șanse, a adus 2 lgbt-iști în juriu care ne-au ciuruit, iar acum a pus un srl să aleagă pentru români.
  • B.A.M B.A.M
    Poate anul viitor, TVR-ul nu să o mai bage româniilor pe gât FORȚAT artiști despre care nimeni nu știe câtuși de puțin ceva, precum a fost LA ÎNCEPUT ROXEN!!! Și mai ales, poate O SĂ ÎNTREBE ȘI PUBLICUL TELESPECTATOR PE CINE SĂ TRIMITĂ anul viitor (și implicit cu ce piesă), printr-un casting (fie el doar virtual)!!! Eurovision e un concurs de COMPOZIȚIE ȘI INTERPRETARE VOCALĂ unde cineva REPREZINTĂ ROMÂNIA!!! NU reprezintă DOAR TVR-ul, Guvernul sau Parlamentul, prin intermediul unor pile din cadru instituțiilor enumerate!!!
    P.S.
    Nu spun că Roxen ar fi afonă (sau altele), dar E VITALĂ prezența unei LEGĂTURI SENTIMENTALE CU PUBLICUL, TEST de care ROXEN A FOST FERITĂ și nu s-a putut constata capacitatea ei de a interacționa cu un public LIVE (fie el prin intermediul televiziunilor și al clipurilor live de pe youtube), în regim de LIVE!!
  • Camelia Camelia
    Eșecul era previzibil, totul a fost bine, dar nu suficient de bine încât să fie între cei 10 calificați.
    Îi doresc succes mâine Moldovei cu melodia Sugar. Natalia Gordienko este mai în tendințe, ce vrea lumea acum în pandemie, după concursul anulat de anul trecut : strălucire, cântec "de vară", nu deprimarea a la Billie Eilish cu care a venit România.
    Într-un fel Roxen a meritat să nu se califice și din cauză că a făcut ce a vrut ea, fără să țină cont de public. Mă refer și la selecția de anul trecut, când a sabotat cântecul Cherry Red, pentru că ea a vrut depresia din Alcohol You, tot în stilul Billie Eilish, cântec de tăiat venele.
  • Dana Mazilu Dana Mazilu
    Și aici sunt efectele managementului dezastruos al Doinei Gradea. Doamna aceasta a lăsat urme profunde în TVR. Profunde și nocive. ESECUL EUROVISION E NUMAI UNA DINTRE ELE.

Trimite un comentariu

sus