Skip to main content

Romania TV acuză Libertatea, pe Tolontan şi pe CTP de fake news. „Romania TV le va actiona in judecata de aceasta data pe aceste doua personaje perfide precum si Trustul Ringier”

 
Romania TV acuză Libertatea, pe Tolontan şi pe CTP de fake news. „Romania TV le va actiona in judecata de aceasta data pe aceste doua personaje perfide precum si Trustul Ringier”

Revolta Romania TV pentru un fake news. Redacţia Romania TV a avut o reacţie dură împotriva ziarului Libertatea şi jurnaliştilor Cătălin Tolontan şi Cristan Tudor Popescu. 

Publicitate

Televiziunea anunţă că îi va da în judecată atât pe CTP şi Cătălin Tolontan, pe care îi numeşte „personaje perfide”, cât şi trustul Ringier, care editează Libertatea. 

Totul a pornit de la o postare pe Facebook a lui Cristian Tudor Popescu, în care afirma că Romania TV nu a transmis nimic despre tentativa de lovitură de stat din Rusia, la momentul la care CTP redacta mesajul, adică la 18.37. 

„S-a înfundat canalul

Canalul „de ştiri” pe care e lipit cu scuipat numele României este singurul care nu transmite în acest moment nici cea mai mică informaţie despre lovitura de stat din Rusia, pe niciunul dintre afişaje, de sus şi până jos. Halucinant, dar de înţeles. Ce să spună când naşii lor se bat între ei?”, a fost textul postat de CTP pe Facebook, sâmbătă seara. 

O oră mai târziu, postarea ajungea ştire pe site-ul Libertatea:

„CTP, despre faptul că, după-amiază, România TV nu a dat informaţii despre rebeliunea lui Prigojin contra lui Putin: „Halucinant, dar de înţeles. Ce să spună când naşii lor se bat între ei?”

Astăzi, Romania TV a venit cu propria reacţie, în care combate afirmaţiile lui CTP şi arată că postul a relatat încă de la început despre tensiunile de la Moscova dintre Prigojin, liderul organizaţiei Wagner, şi Putin. 

Captură Romania TV: Postul a difuzat informaţii despre revolta lui Prigojin de ieri dimineaţă

Redacţia a venit cu un drept la replică intitluat dur:

Redacţia Romania TV: „Câinele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia”,este titlul care deschide textul Romania TV în care sunt înfieraţi CTP, Cătălin Tolontan şi Libertatea

„Ieri, Romania TV a fost prima televiziune din tara care anuntat in regim de breaking news tentativa de lovitura de stat din Rusia”, a scros redacţia în poziţia prezentată pe site-ul televiziunii.

Din reacţia Romania TV:

  • „Manipularile neo-marxiste CTP iste si tolontaniste nu sunt cu nimic mai prejos decat manipularile lansate de catre Putin si Prigojin.”
     
  • „Romania TV le va actiona in judecata de aceasta data pe aceste doua personaje perfide precum si Trustul Ringier care este editorul Libertatea”.
     
  • „Dupa 20 de ani de manipulari impotriva romanilor si promovarea unor personaje toxice in conducerea Romaniei credem ca este momentul sa-i oprim pe acesti Tolontan si CTP.”
     
  • „Anul viitor va fi foarte important pentru Romania, iar aceste personaje isi fac incalzirea pentru manipulare si minciuna, denigrand pe oricine ar putea arata adevarul.”
 
 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus