Skip to main content

VIDEO. Roxana Ciuhulescu, la Extra Matinalul lui Ciuclaru, amintiri despre ProMotor şi apariţia în Playboy. „Dacă aş putea să dau timpul înapoi, nu aş mai poza”

 
VIDEO. Roxana Ciuhulescu, la Extra Matinalul lui Ciuclaru, amintiri despre ProMotor şi apariţia în Playboy. „Dacă aş putea să dau timpul înapoi, nu aş mai poza”

Roxana Ciuhulescu, una dintre cele mai cunoscute realizatoare de emisiuni auto, a vorbit în podcastul lui Bogdan Ciuclaru, Extra Matinal, despre ce a însemnat să fie timp de 13 ani la cârma emisiunii ProMotor, dar şi despre apariţia în revista Playboy, decizie pe care o regretă. „Dacă aş putea să dau timpul înapoi, nu aş mai poza”, a spus jurnalista. 

Publicitate

Ea a povestit că a fost bine plătită pentru apariţia în revista pentru adulţi, iar din banii respectivi şi-a cumpărat un apartament.

Roxana Ciuhulescu a mai povestit în podcastul lui Bogdan Ciuclaru, realizatorul matinalului de la Digi FM, că de multe ori îi este dor de perioada când realizat emisiunea de la Pro TV. 

„Am făcut 13 ani emisiunea aceea şi mi-a venit mănuşă. De foarte multe ori îmi este foarte dor şi îmi doresc să mă întorc, pe de altă parte cred că lucrurile se fac la timpul lor. Nu aş mai putea să o fac, am suferit de frig, de căldură, am fost în risc de accident. S-au întâmplat foarte multe.”

Din interviul Roxanei Ciuhulescu:

Despre apriţia în Playboy: 

„Mi-am luat un apartament în drumul Taberei din banii aceia. Coperta era foarte bine plătită. Vorim de zeci de mii de dolari, la vremea aceea.”

„Am fost, şi pot să admit, păcălită, pentru că eu am văzut negativul care era total diferit faţă de ce a ieşit în revistă. Nu erau atât de explicite. Şi acolo m-am supărat foarte tare. Dar era tardiv şi mă luptam cu morile de vânt. Era şi la începutul carierei mele, în 2001 am pozat. (...) Erau aşa explicite că mi s-a părut că s-a dus în latura de Hustler nu de Playboy. Au fost mult prea vulgare pozele, din punctul meu de vedere. (...) Dacă aş putea să dau timpul înapoi, nu aş mai poza.”

 Despre castingul pentru Promotor.

„Când am luat castingul în 2000, n-am crezut, am luat-o ca pe o joacă. (...) Până la Eram şapte fete (în cursa pentru ProMotor - n.r.) şi erau nume cunoscute. Vorbesc de Delia, care era celebră, cândta în N&D, Nicoleta Luciu, pozase de două ori pentru Playboy, era Miss România. ”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus