Skip to main content

O elevă din Timişoara a câştigat Vedeta populară, sezonul nouă

 
O elevă din Timişoara a câştigat Vedeta populară, sezonul nouă

Roxana Goia, în vârstă de 17 ani a câştigat Vedeta populară, prezentată de Iuliana Tudor, la TVR 1. Roxana a câştigat trofeul emisiunii şi premiul în valoare de 100.000 de lei.

Publicitate

În finala concursului de talente din folclorul românesc s-a clasat pe locul al doilea Andra Horoba, de pe Valea Ţibleşului, iar cel de-al treilea loc i-a reveint lui Daniel Breban, care a reprezentat Ţara Chioarului.

Câştigătoarea a interpretat o melodie din repertoriul lui Fărâmiţă Lambru (muzică lăutărească) şi cu o doină din repertoriul Marianei Drăghicescu.
 

Roxana Goia:
 
"Nu sunt cuvinte care pot descrie bucuria din sufletul meu, câteva clipe nici nu am realizat că eu am câştigat. Apoi, m-am gândit ce mare bucurie voi face familiei mele, colegilor şi profesorilor mei de la Liceul de muzică Ion Vidu, dar şi oamenilor din Banat.
 
I-am mulţumit bunului Dumnezeu că m-a călăuzit mereu! Şi tot acolo, în cer, e şi dragul meu bunic, pe care îl moştenesc. Îmi doresc ca lumea care m-a urmărit la acest concurs să se regăsească în toate cântecele pe care le-am interpretat cu tot sufletul."
 
Iuliana Tudor:
 
"S-a încheiat şi sezonul 9 Vedeta populară...cu emoţii, cu bucurii, cu poveşti de viaţă, cu concurenţi foarte talentaţi, cu modele de urmat şi cu o echipă fantastică. Le mulţumesc tuturor pentru implicare şi ne vedem la sezonul 10.
 
Succes câştigătoarei, felicitări tuturor participanţilor din cadrul acestui sezon! Să fii la Vedeta populară reprezintă în sine un câştig.
 
Iar până la noul sezon al concursului, pe telespectatori îi aştept la TVR 1 cu evenimente surpriză, dar şi cu cele tradiţionale, desfăşurate de-a lungul verii."

Roxana Goia este elevă la Liceul de Muzică Ion Vidu din Timişoara. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus