Skip to main content

Ruxandra Vodă, şefa comunicării Telekom, părăseşte compania după 14 ani. Cine preia conducerea departamentului

 
Ruxandra Vodă, şefa comunicării Telekom, părăseşte compania după 14 ani. Cine preia conducerea departamentului

Schimbări în echipa de Comunicare a Telekom. Unul dintre cei mai vechi oameni părăseşte compania. 

Publicitate

Ruxandra Vodă, director de comunicare corporativă la Telekom Romania Mobile, va părăsi Telekom, începând cu data de 1 iulie, după o experienţă de 14 ani, anunţă compania. 

„Ruxandra Vodă a decis să exploreze noi oportunităţi de carieră în afara companiei”, spun reprezentanţii Telekom.

Locul Ruxandrei Vodă va fi luat de Ştefania Petre, actualul Manager de Reglementare, Managementul Riscului Corporativ şi Securitate,  la conducerea activităţilor de Comunicare Externă, Sustenabilitate şi Responsabilitate Corporativă.

Ştefania Petre este licenţiată în Ştiinţe Juridice şi este parte din echipa Telekom Romania Mobile Communications de 16 ani, perioadă în care a deţinut diverse roluri de conducere în ariile de Reglementare şi Afaceri Externe, contribuind în numeroase proiecte strategice şi de transformare organizaţională. 

„Îi mulţumim Ruxandrei pentru contribuţia sa la parcursul Telekom. Profesionalismul şi dedicarea ei au îmbunătăţit reputaţia organizaţiei noastre", a declarat Florina Tănase, Director Executiv de Resurse Umane, Guvernanţă şi Transformare la Telekom Mobile.

Cariera Ruxandrei Vodă se întinde pe o perioadă de 25 de ani în sectoarele telecomunicaţiilor şi ICT, retail, media şi publicitate, de-a lungul căreia a deţinut diverse roluri de conducere în domeniile de comunicare corporativă, responsabilitate corporativă şi ESG, contribuind, de asemenea, la unităţile naţionale de vânzări şi de transformare.

Ruxandra Vodă are un doctorat în Global Leadership and Change şi un Executive Master of Business Administration de la Tiffin University, Ohio, Statele Unite. De asemenea, a obţinut un masterat în comunicare audio-video la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi o diplomă de licenţă în Jurnalism şi Studii de comunicare în masă la Universitatea din Bucureşti.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus