Skip to main content

„Sănătate cu stil”, un nou sezon pe Prima TV. Se schimbă ora de difuzare

 
Luciana Indre. Foto: Prima TV
Luciana Indre. Foto: Prima TV

Emisiunea „Sănătate cu stil” revine cu nou sezon la Prima TV. Producţia prezentată de Luciana Indre începe din acest weekend.

Publicitate

Prima ediţie va fi sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 11:00. Anterior, emisiunea se difuza de la ora 10:00.

Subiectele abordate în prima ediţie: entorsele, rupturile de menisc sau de ligamente. De asemenea, Luciana Indre le va spune telespectaorilor şi în ce constă şi cum acţionează masajul limfatic.

„Sănătate cu stil” a debutat în luna octombrie a anului trecut, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

„Cei care aleg mişcarea vor fi inspiraţie şi îi vor ajuta şi pe alţii să aleagă calea corectă pentru minte şi corp. Noi, punem preţ pe sănătate, ei au preţul succesului iar sportul este medalia de aur a sănătăţii. Cei care aleg să trăiască sănătos vor urca în noul sezon pe podiumul emisiunii Sănătate cu stil”, declară Luciana Indre.

Despre Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii Sănătate cu stil

Luciana Indre a absolvit Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi coordonează mai multe proiecte cu tematică medicală la Look Medica (televiziune din grupul care deţine şi Prima TV).

A intrat în presă la Realitatea TV (unde era corespondent), în urmă cu 12 ani. A fost prezentatoare de ştiri şi a avut o emisiune politică la Look TV. Coordonează ziarul Servus Cluj şi site-ul Look Medica.

 

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Prima TV aduce o emisiune despre sănătate, sâmbăta. Cine prezintă?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus