Skip to main content

VIDEO. Prima TV aduce o emisiune despre sănătate, sâmbăta. Cine prezintă?

 
VIDEO. Prima TV aduce o emisiune despre sănătate, sâmbăta. Cine prezintă?
Luciana Indre

Prima TV aduce o emisiune sâmbăta dimineață, despre sănătate, nutriție și lifestyle. Se numește „Sănătate cu stil” și debutează în acest weekend, de la ora 10:00. 

Va fi prezentată de Luciana Indre, care a absolvit Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și coordonează mai multe proiecte cu tematică medicală la Look Medica (televiziune din grupul care deține și Prima TV). 

A intrat în presă la Realitatea TV (unde era corespondent), în urmă cu 12 ani. A fost prezentatoare de știri și a avut o emisiune politică la Look TV. Coordonează ziarul Servus Cluj și site-ul Look Medica.

Publicitate

Emisiunea de la Prima TV, care va fi difuzată săptămânal, va aduce în prim-plan oameni din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli şi afecţiuni, la esteticieni, nutriționiști, precum și specialiști din industria beauty, traineri sau psihologi. 

 Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii: 

„Orice e nou, captivant sau pur și simplu eficient în adoptarea și promovarea unui stil de viață sănătos merită trecut în agenda zilnică. Fie că este vorba despre un aliment cu proprietăți excepționale, despre un tratament inovator pentru o afecțiune gravă sau despre o invenție de ultimă oră în domeniile vizate de specificul emisiunii, Sănătate cu stil își propune să aducă un plus de motivație și inspirație celor care ne urmăresc”. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu