Skip to main content

VIDEO. Schimbare de imagine pentru Hell Energy, după cinci ani în care Bruce Willis a fost ambasadorului brandului de băuturi energizante

 
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

VIDEO. Schimbare de imagine pentru Hell Energy. Actorul Bruce Willis a fost timp de cinci ani imaginea şi ambasadorul brandului de băuturi energizante Hell Energy. Actuala campanie publicitară îi va avea ca protagonişti pe eroii din viaţa de zi cu zi, anunţă agenţia de comunicare.

Publicitate

Noul concept va fi prezent la TV, în social media şi la punctele de vânzare a produselor. În România, ca şi în Ungaria, Bulgaria, Grecia, reclama va fi difuzată într-o versiune de 30 de secunde, în timp ce varianta scurtă va promova băuturile energizante Hell Energy în alte peste 50 de ţări.

Amintim că actorul Bruce Willis a renunţat la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie, o boală care îi afectează abilităţile cognitive.

Ce prezintă clipul video al noii campanii?

"Clipul video al campaniei prezintă situaţii cotidiene trăite de patru personaje independente, care se confruntă cu provocări şi sarcini pe care le au de îndeplinit în viaţa de zi cu zi, dar care nu ies întotdeauna bine de la început.

Acesta subliniază faptul că este firesc să pierzi din motivaţie pe parcurs sau să ajungi în momente în care te simţi lipsit de energie, mai ales când te afli în faţa unui eveniment important sau provocator", transmit cei de la agentia de PR.

Márton Vecsei, Brand Leader în cadrul HELL ENERGY:

„În ultimii cinci ani, am construit comunicarea Hell Energy în jurul lui Bruce Willis. În această jumătate de deceniu, nu numai brandul, ci şi categoria de băuturi energizante a crescut enorm atât pe plan intern, cât şi la nivel internaţional.

Dacă ne raportăm la obiceiurile de consum, aceste băuturi nu mai sunt văzute ca produse funcţionale, ci ca elemente esenţiale din viaţa de zi cu zi a consumatorilor. Acesta este şi motivul pentru care a venit momentul să deschidem un nou capitol în comunicarea brandului.

După Bruce Willis, care va rămâne întotdeauna o figură reprezentativă în istoria noastră, cine ar fi putut lua rolul de ambasador al brandului şi locul de protagonist mai bine decât eroii noştri de zi cu zi?

Spre deosebire de Bruce, ei nu trebuie să salveze lumea, dar sunt cei care au nevoie de puţină motivaţie pentru a depăşi dificultăţile cotidiene, mari sau mici, ceea ce ne-am şi dorit să le oferim prin această campanie, care îi pune în lumina reflectoarelor.”

Cât a durat pregătirea campaniei?

Pregătirea campaniei a durat şase luni, a angrenat o echipă de 100 de profesionişti, alţi peste 100 de figuranţi şi 20 de actori, care au participat la trei zile de filmări, expuse în 4 poveşti, a căror post producţie a durat încă cinci săptămâni. 

Reclamă Hell Energy va fi difuzată în România începând cu 15 iunie 2023.

VIDEO. Noua campanie Hell Energy

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus