Skip to main content

VIDEO. Pro X, fostul Sport.ro, îşi schimbă numele din nou. La fel şi Pro 2, fostul Acasă TV

 
VIDEO. Pro X, fostul Sport.ro, îşi schimbă numele din nou. La fel şi Pro 2, fostul Acasă TV

Schimbarea schimbării. Posturile Pro 2 şi Pro X, care şi-au schimbat denumirile în urmă cu cinci ani, trec printr-o nouă transformare. 

Publicitate

Televiziunea Pro X, urmaşă a Sport.ro, va deveni Pro Arena. Iar televiziunea Pro 2, fosta Acasă TV, revine la denumirea iniţială Acasă.

Pe cele două televiziuni au început deja să ruleze promourile care anunţă noile transformări, fără a menţiona însă de când se va produce schimbarea. De menţionat că, procedural, înaite de o astfel de schimbare, Pro TV trebuie să primească acordul CNA, aşa cum s-a  întâmplat şi în 2017, la precedentele schimbări

Reamintim că, în urmă cu cinci ani, televiziunile grupului Pro au trecut prin cea mai importantă schimbare de imagine din istoria posturilor TV. Toate cele cinci televiziuni şi-au schimbat siglele, iar trei dintre ele, Acasa TV, Acasă Gold şi Pro Sport şi-au schimbat denumirile în Pro 2, pro Gold şi Pro X. 

Prezentăm în continuare clipurile care rulează pe Pro 2 şi pe Pro X, care anunţă noile transformări:

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    au schimbat si grila de programe! da de exemplu mash intre 7:00 - 7:30! si 8:00 - 8:30! la ora aia lumea mai doarme inca! sau e la munca si nu poate urmari serialul! la fel dupa aia da mash din nou dar de asta de la 14:00 - 14:30! si 15:00 - 15:30! nu e corect! trebuia sa ramana mash de la 18:00 - 18:30! si 18:30 - 19:00! asa nu sa schimbi cum vrei tu grila! asta-i abuz! ar trebui reclamati!
  • Mizano Takeru Mizano Takeru
    a scris acolo Pro Sport in loc de Sport.ro
  • Danut Danut
    Matei, pai acasa gold s-a numit in trecut, din 2012 pana in 2017
  • Danut Danut
    PROTV va ramane PROTV. Totusi era bine daca la PRO X ii dadea alt nume. PRO Arena nu prea merge
  • Matei Matei
    As vrea sa pună în locul lui pro gold un acasă gold.Si o părere de-a mia nu știu dacă ar putea să fie că Pro tv va avia alt nume ca și pro cinema.ej:pro TV -Voyo TV,Pro Cinema -Voyo Cinema.Pentru dacă ai Voyo vezi că pro tv news este Voyo news și pro tv internațional ar putea fi Voyo internacional.
  • Sabina Sabina
    ABC + ,ba da Acasă TV va produce mai mult conținut local și asta a spus-o mai multă lume pe aici nu doar eu. Cât despre Pro Gold știu sigur că momentan nu își va schimba denumirea.
  • abc+ abc+
    @Sabina, nu mai abera. Tu vorbești pe aici doar din auzite, nu esti angajată Pro, și nici nu ai de unde să știi ce modificări vor fi pe viitor sau nu! Despre schimbarea graficii de la Stiri, parcă vorbea Expertul (nu știu sigur) apoi te-ai apucat să umpli site-ul cu zvonurile tale.

    Noua siglă pentru Acasă TV (dacă vor primi aprobare de la CNA) este lipsită de originalitate, nu îți transmite nimic, decât un text simplu pe alb cu un punct fără sens. Aceeași Mărie, cu altă pălărie. Pun pariu că vor difuza în continuare serialele penibile indiene și turcești, nu vor mai produce niciodată telenovele românești.

    @Danut, tocmai că vremurile de atunci (alea cu vechea siglă) aduceau acasă tv în topul audiențelor! Acel logo era un brand, o identitate prin care oamenii o găseau ușor.
  • Ioana Ioana
    Sabina, Howard, Valentin, Expertul și care mai sunteți: faceți-vă frate un grup unde să vorbiți liniștiți despre ProTV. Site-ul ăsta a ajuns mai mult chatul vostru
  • Sabina Sabina
    Howard și Valentin am văzut că ați întrebat dacă Pro Gold își va schimba denumirea în Acasă Gold. Deocamdată Pro Gold nu își va schimba denumirea, dar vor fi câteva modificări în 15 aprilie atunci când postul împlinește 10 ani de la lansare.
  • Sabina Sabina
    Valentin, cu plăcere.
  • Howard Howard
    De ce sa schimbe sigla Pro tv cu cea veche? Cea de acum arată mult mai bine și e și mai modernă. La Pro tv nu au ce sa schimbe.
  • Valentin Valentin
    Multumesc enorm de mult pentru raspuns, Sabina!
  • Mocanitza Mocanitza
    Daca nu ma inseala memoria, in acele vremuri de schimbare de brand sef era Costi Mocanu, parca? Acum expertul bate Mocanu pe la alte usi de la Intact si Clever
  • Danut Danut
    Vor sa schimbe din nou grafica la Stirile PROTV? E adevarat? Ultima schimbare a fost in martie 2020
  • andy andy
    Pentru Acasa TV mai bine stilizau putin logo-ul original si il lasau asa. Sigla originala transmitea o anumita forta si atitudine. Sigla propusa de actuala conducere este foarte simplista si lipsita de orice imaginatie. Daca vor sa puna logo-ul pentru Acasa TV ca in formatul prezentat….mai bine lasa sigla PRO 2 fiindca este la fel de insipida.

Trimite un comentariu

sus