Skip to main content

Şeful Netflix: „Va mai dura încă zece sau 20 de ani până când va dispărea televiziunea clasică”

 
Reed Hasting - CEO Netflix
Reed Hasting - CEO Netflix

Reed Hastings, şeful Netflix, spune într-un interviu că televiziunea clasică ar urma să dispară peste zece sau 20 de ani, iar serviciile de streaming sunt departe de a atinge „punctul de saturaţie”.

Publicitate

Potrivit BroadBrandTVNews, Hastings a acordat un interviu pentru Der Spiegel şi a vorbit despre viitorul serviciilor de streaming, al televiziunii clasice şi ce mai planifică Netflix pe viitor.

Iată câteva idei din interviul lui Hastings:

- „Piaţa de streaming e departe de a atinge puncte de saturaţie

-  „Nu trebuie să uităm că în SUA jumătate din locuinţe încă nu deţin smart TV-uri. Va mai dura încă zece sau 20 de ani până când va dispărea televiziunea clasică

Tot el a anunţat că Netflix va testa un joc în Polonia, care este bazat pe povestea serialului „Stranger Things”. De altfel, Netflix îşi propune să creeze jocuri în viitorul apropiat după ce l-a angajat pe Mike Verdu,  fost şef al Facebook şi Electronic Arts, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

Netflix are în prezent 209 milioane de abonaţi la nivel global.

CITEŞTE ŞI: Jocuri pe Netflix? Platforma de streaming a angajat un fost şef al Facebook şi Electronic Arts

CITEŞTE ŞI: EMMY 2021. Netflix, record de premii. The Crown şi The Queen’s Gambit, printre serialele premiate

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • king king
    Nu dispare nicio televiziune. Daca toata lumea ar avea doar iptv s-ar bloca internetul. S-ar rupe fibra de la atata trafic. S-a vazut anul trecut cand au redus banda ca nu mai faceau fata traficului.
  • Allex Allex
    Televiziunea clasică nu va dispărea, cel puțin nu în următorii 20-30 de ani. Oamenii, și chiar și tinerii au nevoie în continuare, pentru cei tineri într-un mod inconștient poate, de divertisment de tipul celui televizat. Deocamdată nicio platformă de streaming sau vreo divizie online nu a reușit vreun proiect de divertisment de amploarea celor televizate. Probabi la un moment dat vor exista mai multe și ample parteneriate, promovări în oglindă. Pentru moment, live-ul înseamnă televiziune, după părerea mea.
  • Afi Afi
    „Piaţa de streaming e departe de a atinge puncte de saturaţie”
    Am râs.
  • A1 A1
    Nu cred așa ceva! Oricum noi suntem cu 50 de ani în urma lumii civilizate, așa că dacă s-ar întâmpla o asemenea nenorocire ar ajunge la noi undeva în anul 2070!
  • B.A.M B.A.M
    Eu sunt curios ce va face CNA-ul românesc (și nu numai) pentru a putea evita rămânerea fără obiectul muncii. Din punct de vedere MORAL, cei din CNA sunt OBLIGAȚI SĂ CAUTE SOLUȚII pentru a salva piața radio și TV din România (și nu numai)

Trimite un comentariu

sus