Skip to main content

Şeful grupului de comunicare strategică şi-a dat demisia. Andi Manciu pleaca de la 1 mai

 
Foto | News.ro
Foto | News.ro

Plecare din echipa premierului Florin Cîţu. Andi Manciu, şeful grupului de comunicare strategică, şi-a dat demisia din funcţia de consilier de stat la Palatul Victoria, pe care a avut-o timp de aproape un an şi jumătate, potrivit News.ro

Publicitate

Concret, plecarea lui Manciu se va produce de la 1 mai. 

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcţie începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an şi jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări şi de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct şi alţii să preia această responsabilitate”, a spus acesta conform aceleiaşi surse. 

Manciu a intrat în zona de comunicare politică în anul 2015. De atunci, a fost coordonator al departamentului de comunicare al PNL până în 2019. De la finalul lui 2019 a fost numit consilier de stat la cabinetul premierului Ludovic Orban, iar după debutul pandemiei a coordonat grupul de comunicare strategică. 

A lucrat în presă pentru publicaţii ca Mediafax (2012-2015), B1 TV (2012), Evenimentul zilei (2007-2009)şi Realitatea TV (2006-2007), printre altele. 

Fost reporter Realitatea, numit consilier de stat recent

Mioara Costin, fost reporter Realitatea TV, a fost numită săptămâna trecută, oficial, în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului Florin Cîţu. 

„Nu voi fi purtător de cuvânt, dar mă voi ocupa de comunicarea premierului”, a declarat Mioara Costin pentru Paginademedia.ro, vineri. 

Din echipa Mioarei Costin va face parte şi Dana Păcurar, de asemenea fost reporter Realitatea TV.


Citeşte şi: Mioara Costin, fost reporter Realitatea, a intrat în echipa Guvernului: „Nu voi fi purtător de cuvânt”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus