Skip to main content

Sergiu Cioiu va apărea în comedia Camera 609, de la Antena 1

 
Sergiu Cioiu va apărea în comedia Camera 609, de la Antena 1

Sergiu Cioiu, actor, cântăreţ şi compozitor, se alătură comediei romantice Camera 609, care va fi difuzată la Antena 1 începând din această toamnă. El va apărea în proiect ca invitat special, anunţă Antena 1.

Publicitate

Ce personaj va interpreta?

Acesta îl va juca pe bunicul protagonistului, Iosif Pop, un arhitect de succes, cu un rol definitoriu în vieţile celor doi verişori burlaci ai familiei, Victor (Matei Negrescu) şi Vlady (Răzvan Krem Alexe).

Înainte să moară, Iosif Pop lasă un testament care va schimba complet viaţa celor doi nepoţi ai săi, Victor şi Vlady.

Sergiu Cioiu:

„Salut cu respect şi cordialitate producătorii şi realizatorii Lasă-mă, îmi place! Camera 609, o comedie romantică în care am avut plăcuta surpriză de a fi distribuit într-unul dintre rolurile care declanşează acţiunea, omul bogat, pe nume Iosif Pop, patron, care lasă un testament ce va încurca aşteptările unora dintre membrii importanţi ai familiei.

Am apreciat atât atmosfera din decorul în care am filmat, cît şi ritmul în care s-au desfăşurat secvenţele filmate, cu o echipă, tânără, foare organizată si eficace! Cu această distribuţie remarcabilă, pe un excelent scenariu, cu o regie de valoare, sunt convins că se va da naştere unui serial de mare succes, la Antena 1.”

Scenariul poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion.

Despre serial:

Protagoniştii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greşeală.Tot în prim plan se află o moştenire, care nu se dobândeşte prin succesiune, ci printr-o condiţie specială impusă prin testament, ceea ce stârneşte o competiţie în rândul candidaţilor.

Din distribuţia serialului mai fac parte Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu şi Marius Rizea.

Despre Sergiu Cioiu:

  • Absolvent al Facultăţii de Teatru din Bucuresti (promoţia 1964), Sergiu Cioiu s-a lansat în muzica românească în acelaşi an, unde a îmbinat multiple stiluri muzicale (jazz, swing, folk şi chanson).
  • În perioada 1966-1982, atunci când a luat decizia de a se stabili în Canada, Sergiu Cioiu a lansat piese precum Cântecul vântului (1966), Glasul tău (1966), Pentru cine? (1967), Poarta sărutului (1969), Masa tăcerii (1969), Primul loc de pe pământ (1971), Cine a găsit tinereţea mea? (1973).
  • Încă de la începutul anilor ’70, Sergiu Cioiu a realizat o serie de spectacole one-man-show care s-au bucurat de un mare succes (Nocturn IV , la Teatrul Ţăndărică, La o adică, la Sala Dalles şi Pe cine numim… EU, la Teatrul Foarte Mic).
  • În 2016 si 2017, Sergiu Cioiu a revenit cu o serie de recitaluri one-man-show în sălile de spectacol din Bucureşti.

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus