Skip to main content

Selly vine la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D

 
Selly vine la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D

Selly (Andrei Şelaru) vine la emisiunea 40 de întrebări, prezentată de Denise Rifai, la Kanal D. În decembrie 2012, Selly făcea primul vlog, care se numea "Zece lucruri despre mine".

Publicitate

În 2015, în trei ani, a ajuns la 100.000 de abonaţi şi acum are 3,2 milioane. Selly a primit de la YouTube două premii de argint şi unul de aur pentru crearea de conţinut.

Interviul cu Selly va fi difuzat duminică, 5 martie, de la ora 23.00, la Kanal D.

"Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate", spune Selly la emisiunea 40 de întrebări.

Ce întrebări îi adresează Denise Rifai lui Selly?

Cât de bun e Selly la driblinguri verbale?", "Câte cărţi aţi citit?", "Cât de important a fost să luaţi notă mare la BAC?", "Câţi bani pierdeţi ca să mergeţi la şcoală?", "V-a înfrânt televiziunea?", "Cât trebuie să influenţeze un influencer?", "Cât valorează brandul Selly?"

În cei 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, actor şi producător de film.  De asemenea, Selly a devenit cunoscut publicului larg şi pentru opiniile critice aduse sistemului de învăţământ din România, precum şi din dezbaterile cu diverşi oameni de televiziune.

Citeşte şi:

INTERVIUL LUNII. Selly, fix 10 ani de la primul vlog. Poveşti din zece ani de vlogging cu Andrei Şelaru

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus