Skip to main content

Selly, desemnat cel mai cunoscut influencer din România: „Investiţiile pe care le facem la nivel de conţinut si producţie se văd şi în feedback-ul oamenilor"

 
Selly, desemnat cel mai cunoscut influencer din România: „Investiţiile pe care le facem la nivel de conţinut si producţie se văd şi în feedback-ul oamenilor"

Selly (Andrei Şelaru) a fost desemnat cel mai cunoscut influencer din România în cadrul evenimentului Digital Marketing Forum.

Publicitate

La acest eveniment a fost prezentat studiul Attitudes and attention towards advertising on social media, realizat de compania iSenseSolutions, prin care l-a desemnat pe Selly (Andrei Şelaru) cel mai cunoscut influencer din România.

Andrei Şelaru a fost desemnat “Most Famous Influencer” de către respondenţii sondajulului. El a fost urmat de nume precum Dorian, Popa, Alina Ceuşan, Adelina Pestriţu.
 

Selly:
 
„M-am bucurat foarte mult să văd rezultatul acestui sondaj. Este o confirmare clară că munca noastră din ultimii doi ani se vede şi dă rezultate. Este o validare a faptului că investiţiile pe care le facem la nivel de conţinut si producţie se văd şi în feedback-ul oamenilor.
 
Le promitem urmaritorilor noştri că vom continua cu aceeaşi consecvenţă să realizăm conţinut de calitate pe YouTube, căutând în acelaşi timp să extindem şi celelalte platforme, în special TikToK."
 
Selly este un cunoscut vlogger din România şi are 3.2 milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube şi peste 1 miliard de vizualizări.
 
Cântăreţ, actor şi co-producător de filme (5Gang, Romina, VTM!), Andrei Şelaru a înfiinţat în 2019 compania Selly Media Network, care a deschis anul acesta un birou de creaţie şi producţie video în Bucureşti. Selly pregăteşte acum sezonul doi din serialul La muncă!
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus