Skip to main content

VIDEO. Peste Matrix şi noul Spiderman. Noul film al lui Selly, record după primul weekend în cinema

 
VIDEO. Peste Matrix şi noul Spiderman. Noul film al lui Selly, record după primul weekend în cinema

VIDEO. Noul film al lui Selly a depăşit Matrix şi noul Spiderman, după lansarea în cinematografele de la noi. Tabăra este cel mai vizionat film din România, după weekendul lansării. 

Publicitate

Conform datelor, pelicula a avut, după primul weekend de la lansare, 65.000 spectatori în cinematografe, lucru ce îl pune pe primul loc în Box Office-ul românesc al weekendului respectiv.

A depăşit Matrix Resurrections, care a avut un total de 60.000 de spectatori din ziua lansării sale (24 decembrie) şi Spiderman No Way Home în weekendul 31 decembrie – 2 ianuarie.

Tabăra îi are în distribuţie, printre alţii, pe BRomania (Matei Dima, care e şi producător), Dorian Popa, fraţii Munteanu, Angel Popescu (foarte cunoscut după rolul de la Mondenii) şi, bineînţeles, membrii trupei 5Gang – Gami, Dia şi Mădălin.

Filmul este şi ultimul proiect al trupei 5Gang.

Spune povestea unor tineri ce ajung într-o tabără specială, unde sunt învăţaţi să scape de dependenţa de tehnologie, de la telefoane mobile şi tablete, la dependenţa de reţelele de socializare.

„Mă bucură faptul că reuşim să aducem publicul la filme autohtone în fiecare an, iar Tabăra este on track să devină cel mai vizionat film românesc lansat în 2021.

Asta înseamnă că este al treilea an consecutiv în care filmele noastre sunt cele mai vizionate filme lansate în anul respectiv. Fiecare zâmbet pe care filmul Tabăra îl aduce pe feţele celor care îl vizionează adaugă la motivarea de a continua să facem producţii româneşti.” spune Alexandra Hash, producător executiv.  

Selly: E foarte greu ca un film cu mine să fie apreciat de critici

Selly a fost invitatul lui Petrişor Obae, la Interviurile Paginademedia.ro, săptămâna trecută. A venit cu detalii interesante despre filmul Tabăra. Printre altele, vloggerul a spus:

- Tabăra este creaţia lui Vali Dobrogeanu, care este un om foarte creativ şi cu idei interesante. E un film bun, de care sunt mândru. E proiectul în care am investit cel mai mult timp şi cea mai multă energie, pe lângă bani, anul acesta.

- Tabăra este tot un proiect 5Gang, dar l-am numit aşa pentru că 5Gang nu mai există. E ultimul proiect al trupei. A fost o decizie a noatră pe care am luat-o în luna septembrie. Simţeam că devine repetitiv conţinutul pe care îl facem. Dacă spui o glumă de zece ori, nu te aştepta ca oamenii să râdă a zecea oară.

- E foarte greu ca un film cu mine să fie apreciat de critici având în vedere că eu nu sunt actor.

- Oricât de mult am încerca noi să facem ceva pe placul criticilor, 90% din distribuţie nu are pregătire în zona de actorie.

VIDEO. Selly, totul despre noul film - Tabăra

VIDEO. Tabăra - Trailer

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Da, jucat excelent, ca în scenetele cu adolescenți de pe Disney Channel. Puberi din toate țările, uitati-va
 • @Marius Și cu Digi 24 la fel. Prea mulți au luat vacanță și cred că vor pleca în curând, dar vedem.
 • Ce are scorul dacă nu faci bani ha

  Zi de audinete postacule. Lasa filmul. Si, cine e Shelarul ? Cu el invitat, Antenuta Revelion locul 2 comercial. Doar la pensionari a fost mai bine.
 • Un off topic care cred că merită menționat. Emisiunea Florin Călinescu Show de la Prima Tv a intrat în “vacanță” cu puțin timp înainte de Crăciun, iar potrivit informațiilor mele acolo va rămâne, în vacanță..
 • Bravo e ca la americani

  De audiente ce ne mai zici postac. Marinica nimic ? Lider la pensionari, nu postac ?
 • Contează ce scor are filmul, nu câți spectatori are. La fel a fost și cu filmul ăla de Crăciun.

  Oricum, Spiderman și Matrix sunt net superioare acestui film :|

Trimite un comentariu

sus