Skip to main content

Selly deschide noul sezon de iUmor. Show-ul începe azi, la bătaie cu SuperStar

 
Selly la iUmor. Foto: Antena 1
Selly la iUmor. Foto: Antena 1

AZI. Selly (Andrei Şelaru) va deschide noul sezon de iUmor. Vloggerul va susţine un roast despre juraţii Delia, Bendeac şi Chello.

Publicitate

Prima ediţie a noului sezon va începe sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20:00, pe Antena 1. 

iUmor va avea şi un prim adversar puternic la concurenţă. Se va „bate” în audienţe cu Superstar, noul show muzical al Pro TV din această toamnă.

Noul sezon iUmor vine cu o schimbare. Antena 1 a programat emisiunea sâmbăta, după ce sezonul cu numărul zece a fost duminica şi apoi a fost mutat miercuri.

Antena 1 nu menţionează nimic de prezentatori, rol jucat în sezonul trecut de Dan Badea şi Şerban Copoţ. Cei doi sunt implicaţi în proiectul Stand-up Revolution, o nouă emisiune pe care o pregăteşte Antena 1.

Nici în acest sezon nu vor lipsi invitaţii speciali şi nici personajele istorice cu glume actuale, anunţă oficialii Antena 1.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

CITEŞTE ŞI: Delia, Cheloo şi Bendeac se întorc. Începe un nou sezon iUmor

CITEŞTE ŞI: Emisiunea din culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin, sezon nou pe AntenaPlay

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Razvan
    Vor zdrobi Superstar-ul în audiențe
  • Razvan Razvan
    Prezentatori vor fi tot cei doi de până acum,adică Șerban Copoț și Dan Badea

Trimite un comentariu

sus