Skip to main content

SCHIMBARE. Serialul turcesc Doctorul minune, cinci zile pe săptămână la Kanal D. De când?

 
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D

SCHIMBARE. Kanal D modifică grila din prime-time şi va programa de cinci ori pe săptămână noul serial turcesc - „Doctorul minune”.

Publicitate

Schimbarea va avea loc de luni, 30 august. Astfel, serialul „Doctorul minune” se va vedea pe Kanal D de luni până vineri, de la ora 20:00.

Tot din 30 august, producţia „Nehir" vă putea fi vizionată doar în ziua de luni, de la ora 22:30.

Iniţial, serialul „Doctorul minune” era programat în grilă de miercuri până vineri, iar „Nehir” se vedea în zilele de luni şi marţi.

Despre serialul Doctorul minune

Producţia spune povestea unui tânăr cu abilităţi ieşite din comun, care şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa într-un sistem instituţionalizat. Inteligenţa peste medie a tânărului, dar şi motivaţia acestuia se datorează şi tulburarii de autism de care suferă, „sindromul savantului”, care il ajută să strălucească în orice context, dar care îl şi aruncă în situaţii dificil de gestionat.

Personajul central este interpretat de tânărul actor, Taner Ölmez, care a mai jucat şi în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea, şi în „Yaman”, în rolul lui Mert. Ambele au fost difuzate de Kanal D.

 

CITEŞTE ŞI: Kanal D anunţă când începe noul serial turcesc „Doctorul minune”

CITEŞTE ŞI: Kanal D anunţă un nou serial turcesc: Doctorul minune

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Ioana
    Fiecare urmareste ce program si ce serial doreste. Aveti la alegere sute de programe...mai buni puteti sa fiti, macar acum in acesta perioada grea si trista .
    Vizionare placuta !
  • anisoara dina anisoara dina
    serialul doctorul minune se da si in reluare?
  • Costy Mihai Costy Mihai
    Bine ati facut ! Doctorul minune este intradevar un serial fenomen ! Multumesc Canal D pentru asa un serial !!!
  • Chiar sunteti lipsiti de bun simt.Pe vremea lui Ceausecu macar se respectau programele,acum in democratia asta nu se mai respecta nimic Sa va fie rusine ca va bateti joc de populatia acestei tari.
  • Gina Gina
    Sa va fie rușine kanal d lăsați serialul nehir la ora 20:00 nu la ora 23:00 lumea mai are și servici nu sta nimeni pana la 1 noaptea rușine kanal d
  • Dorina Dorina
    Chiar nu aveți rușine, duceți la bun sfârșit serialul Nehir, este mult mai frumos decât celalalt și mai.palpitant,atata lume o cere, ce Dumnezeu, chiar nu contează opiniile noastre, pentru ce plătim??
  • Lupescu Lupescu
    Voi sunteți sănătoși la cap?? Ar trebui sa scoatem kD din grila...a ți dat dat atâtea seriale fără sfârșit..!! Chiar nu gândiți???
  • Loredana Loredana
    Faceți niste greșeli enorme, chiar nu am să mă mai uit la serialele dvs deoarece vă găsiți întotdeauna să schimbati după bunul plac. Și așa vă pierdeți audienta
  • Lacramipara Lacramipara
    Sà và fie ruşine!lásați filmul Nehir ca si pánã acum.
  • Flory Flory
    Faceti atat de mult reclama la un film,incepem sa il urmarim cu interes si cu placere si cand devine mai palpitant nu il mai difuzati sau ii schimbati ora de difuzare in asa fel incat nu il mai putem urmari. 22.30 e o ora mult prea avansata pentru cei care se trezesc la 5 dimineata. Va rog sa schimbati, sa respectati totii telespectatorii.
  • Doina Doina
    lasati filmul sal vefem pînala final Nehir
    de ce vă bateti joc de atîtapopulatie ?chiar nu putem fi ascultati
  • EuDoarEu EuDoarEu
    Dupa ce ca ati stricat foarte *** seriale ca ati difuzat numai un sezon si dupa nimic. Mai nou ati procedat gresit si cu Nehir numai odata pe saptamana si la ora 22:30. Mai bine l-ati fi lasat lunea si marte de la ora 20:00 sau in loc sa dati miercuri, joi si vineri reluari mai bine ati difuza serialul Nehir dupa Docotorul minune. Apropo Doctorul minune e o copie a unui serial america de pe AXN.
  • Kiss  Ema Kiss Ema
    Buna ziua de ce trebuie sa stricati intotdeauna ce e bun , cine are interesul sa aveti audienta mica?
  • Nelu Bârsan Nelu Bârsan
    Nelu
    În zadar comentăm, pentru că nu suntem luați în seamă.Propun ca serialul Nehir să fie programat luni și marți.
  • Elena Claudia Elena Claudia
    Lăsați sarialul Nehir asa cum a fost

Trimite un comentariu

sus