Skip to main content

Serialul Lia va continua cu sezonul al doilea. Antena 1 a început filmările

 
Serialul Lia va continua cu sezonul al doilea. Antena 1 a început filmările

Serialul Lia - soţia soţului meu, produs de Ruxandra Ion, a început filmările pentru cel de-al doilea sezon, care va fi difuzat în această toamnă la Antena 1, anunţă postul de televiziune. Primul sezon al producţiei Lia se apropie de final, urmând să fie difuzate ultimele şase episoade.

Publicitate

Lia este realizată după drama turcească Asla Vazgecmen (Niciodată nu renunţ), difuzată la noi pe Happy Channel. Producţia Lia este programată în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1.

Ruxandra Ion:

„Sunt mândră de evoluţia acestui serial, de echipa mea şi, nu îl ultimul rând, de actorii excepţionali din distribuţie. Un asemenea proiect presupune o muncă fantastică de echipă, însă faptul că telespectatorii noştri, cărora profit de ocazie să le mulţumesc pentru susţinere, ne urmăresc în număr atât de mare, ne motivează să ne găsim resursele să mergem mai departe."

Ce spun protagoniştii despre noul sezon?

Ana Bodea:

„Maturizarea mea actoricească s-a petrecut pe platourile de filmare, pe parcursul primului sezon al proiectului Lia, soţia soţului meu. M-am maturizat in acelaşi timp cu personajul pe care îl interpretez. Am trăit un amalgam de emoţii atunci când am aflat ce se va întâmpla in următorul sezon al serialului.

Lia va trece prin multe încercări, prin situaţii pe care nici nu mi le puteam imagina şi va deveni din ce in ce mai puternică. Veţi vedea o Lia rănită, îngrijorată, susţinută de cei dragi, iubită.

O femeie care începe să lupte pentru cei pe care îi iubeşte si care nu renunţă. Viaţa ei se va schimba complet şi abia aştept ca telespectatorii noştri să vadă ce o aşteaptă."

Ştefan Floroaica:

"În primul rând vreau să le mulţumesc celor care ne urmăresc în fiecare joi, la Antena 1. Fără ei, acest serial nu ar exista.

Noi am început deja să filmăm pentru cel de-al doilea sezon şi deja, la o primă citire, pot spune că sezonul 1 a fost o „încălzire” pentru ce va urma de acum încolo.

Un personaj-cheie îşi va găsi locul în poveste şi ne va da planurile tuturor peste cap! Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla curând."

Iona Blaj:

"Niciun om nu poate trăi fără iubire. Şi dacă nu o are, e dispus să facă orice pentru a o avea. E o tehnică de supravieţuire. În sezonul doi o veţi vedea pe Alice drept victima unei vieţi trăite în minciună, veţi vedea rezultatul unei educaţii nesănătoase…şi al unui model de viaţă nesănătos.

Veţi vedea o femeie rănită, care va face orice îi stă în putinţă ca să nu mai sufere sau să nu mai fie singură în suferinţa ei.

Va fi un sezon dur, mult mai dur ca primul, care vă va ţine cu sufletul la gură, care va face să vreţi să vă faceţi una cu personajele pe care le îndrăgiţi şi să luptaţi cu ele."

Din distribuia serialului Lia mai fac parte Carmen Ionescu (Maria), Bebe Cotimanis (Marcel), Oana Zara (Dana), Ilinca Goia (Otilia), Vlad Gherman (Andi), Kira Hagi (Mira), Alexandru Ion (Pavel), Doiniţa Oancea (Gabi), Anca Sigartău (Adriana - El Capitan), Andrei Aradits şi mulţi alţii.

Galerie foto:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus