Skip to main content

Kanal D, un nou serial turcesc. Intră în loc de Aripi Frânte

 
Kanal D, un nou serial turcesc. Intră în loc de Aripi Frânte

Kanal D aduce alt serial turcesc. Este vorba despre producţia Totul despre familia mea (titlu original:Kardeşlerim). Serialul va fi difuzat din 14 noiembrie, de la ora 20.00.

Publicitate

Serialul Aripi frânte ajunge la final joi, 10 noiembrie, urmând ca producţia Totul despre familia mea să înceapă la Kanal D.

Despre ce este vorba în noul serial?

Patru fraţi ramân orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan), un om care îşi va pune amprenta asupra vieţii celor patru.

Kadir (interpretat de Halit Özgür Sari), fratele mai mare, în vârstă de 19 ani, devine protectorul celor trei copii al caror viitor pare unul incert şi întunecat. Kadir este dispus să îşi dea viaţa pentru fraţii lui, iar singurul lui scop este să le susţină acestora educaţia şi să le facă existenţa mai frumoasă.

Piedicile în viaţa celor patru nu contenesc, ajung să trăiască în condiţii improprii, rudele nu doresc custodia acestora, şi totul devine o cursă extrem de dură pentru supravieţuire. Iubirea pe care şi-o poartă şi amintirea vie a părinţilor îi vor ajuta pe cei patru fraţi să treacă prin toate încercările.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sisosi Sisosi
    Chefii lideri 3 zile felicitări

    Si Pro TV lider 7 zile din 7 in prime-time 19-23. Felicitari !
  • Sisosi Sisosi
    R o sa fie când începe survivor , vara era tit timpul, dar acum nu performeaza celebru , apropo începe America express

    Cum nici Umor Sec nu performeaza. Cum nici Cunoscutii Zero nu performeaza. Cum nici Stand Zero nu performeaza. Cum nici Bucatarii Zero nu performeaza.
    Ha ha ha !
  • Sisosi Sisosi
    Cum sa le dea dacă e dezastru la postaci

    Si audientele de joi vineri sambata si duminica nu le ceri postac ? Ca e dezastru la postaci, nu ?
  • S S
    Mile postac 7 zile din 7 mai mari felicitari
  • Marian Marian
    Esti sigur Mile? vezi ca si Las Fierbinti precum si Visuri au fost lideri de audienta , chefi au fost lideri dupa ce sa terminat , asa ca las-o mai moale cu felicitarile , slab de tot emisiunea voastra toamna asta numai depasesc 6-7 reting
  • Mile Mile
    Chefii lideri 3 zile felicitări
  • jk jk
    @Marian uite informatie noua,nu stiam de HDSatelit
    Cat despre Negru,macar el mai merge,comparativ de apucata de Rifai care a fost ea premiata
  • Soby Soby
    @Dragos, Mile și R nu prea comentează la articole despre TVR ca să știi.

    De mai multe ori la articole despre TVR la comentarii apar angajații ai TVR-ului (de exemplu, Livia Pilă, Realia Tescariu, etc.) care tot plâng despre Turturică, Săseanu, Modâlcă, Carla Tompea, Prisăcariu și Ciocazanu că nu fac treabă bună la TVR. Deja o știre despre TVR are comentariile dezactivate din cauza la angajații TVR ce tot plâng despre Turturică și treaba lui.
  • Dragos Dragos
    Ba, "desteptilor", cand o sa vedeti audiente publicate si prin alte parti (alte site-uri media sau televiziuni), atunci o sa le vedeti si aici. Disperati mai sunteti! De ce nu inchideti rubrica de comentarii, Pagina de Media? Va place ce *** sunt aici? Care mai de care se injura si posteaza pro sau contra unui post, cu jigniri catre postacii celorlalte televiziuni. Ce, daca nu aveti comentarii credeti ca nu mai sunteti cititi? Daca tot vreti comentarii, de ce nu puneti link de comentarii facebook? Abia atunci o sa vedeti si adevaratele fete ale disperatilor de postaci. Personal, ma uit si pe alte site-uri de media (nu dau nume, ca precis voi fi cenzurat) si iata ca si alea traiesc bine mersi. Publicati articole de interes, fara comentarii sau cu link de comentarii catre facebook si o sa vedeti ca traficul nu se va "subtia" deloc.
  • Ha Ha
    R o sa fie când începe survivor , vara era tit timpul, dar acum nu performeaza celebru , apropo începe America express

    Eu abia aștept America Express
  • Marian Marian
    Am vazut ca la gala premiilor radar de media , Dan Negru a luat premiul la Personalitatea Anului , doamne fereste , daca acest om merita asa ceva , sa fim seriosi
  • Marian Marian
    JK nu stiu daca ai vazut dar situl hd satelit fac propaganda la emisiunile si audientele de pe Kanal d , nu stiu dar cred ca plateste la greu ca alte televiziuni mai importante nu vad pe acolo
  • jk jk
    Dupa ce va intra din 14 noiembrie vor ramane telenovelele 6 zile din 7 sau se va reveni "la clasic" si sa renunte la ziua de sambata?
  • Mile Mile
    R o sa fie când începe survivor , vara era tit timpul, dar acum nu performeaza celebru , apropo începe America express
  • R R
    De ce dracu nu mai dati audiente? De când a început sezonul de toamna cu grilele psturilor ,daca ati dat de vreo zece ori audiente si suntem spre finalul grilei. RUȘINE ! Vrem audientele publicate zilnic.

Trimite un comentariu

sus