Skip to main content

„Poveste din Anatolia”, un nou serial turcesc la Kanal D. Când începe?

 
„Poveste din Anatolia”, un nou serial turcesc la Kanal D. Când începe?

Televiziunea Kanal D pregăteşte o nouă producţie turcească. Este vorba despre serialul „Poveste din Anatolia” (titlu original: Gönül Dağı), cu actorii Berk Atan şi Gülsim Ali, în rolurile principale.

Publicitate

Când debutează la Kanal D?

„Poveste din Anatolia” va avea premiera luni, 22 ianuarie, de la ora 20.00 şi va înlocui serialul „Tărâmuri neleguite”, care va ajunge la final vineri, 19 ianuarie. Noul serial se va difuza în fiecare zi de luni până vineri la Kanal D.

„Gönül Dağı” a avut premiera în octombrie 2020 la televiziunea TRT1. Serialul este încă în difuzare în Turcia şi până în acest moment se află la episodul 121.

În ce alte seriale au mai fost văzuţi cei doi protagonişti?

Berk Atan a făcut parte din distribuţia unor seriale precum „Cennet” şi „Guneş”, iar Gulsim Ali a jucat în „Hanim Koylu” şi „Diriliş: Ertuğrul”.

Care este povestea serialului?

„În mijlocul întâmplărilor se află tânărul Taner (interpretat de Berk Atan), iar acţiunea se petrece în comunitatea din Gedelli, un orăşel din Anatolia, situat langa muntele Gonul.  

Muntele se cutremură într-o zi, iar evenimentul atrage după sine o cavalcadă de întâmplări. Taner îşi reîntâlneşte dragostea pierdută, o iubire din adolescenţă, ce capătă noi valenţe odată cu manifestările colosului Gonul. 

Taner a fost nevoit să renunţe la visul de a-şi continua studiile, după moartea tatalui său. Îşi întretine familia şi speră ca într-o zi să ducă la bun sfârşit un proiect ambiţios, construirea unui aparat de zbor.”

VIDEO. Secvenţe din primul episod

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus