Skip to main content

Serialul Willow, produs de Lucasfilm, e de astăzi pe Disney+

 
Serialul Willow, produs de Lucasfilm, e de astăzi pe Disney+

Noul serial de acţiune şi aventură de la Lucasfilm, Willow, bazat pe filmul de aventură şi fantezie al lui George Lucas, a debutat astăzi pe platforma Disney+, cu primele două episoade.

Publicitate

Serialul are opt episoade, iar după primele două disponibile de astăzi, Disney+ va adăuga săptămânal câte un episod.

Povestea a debutat atunci când vrăjitorul aspirant, Willow, interpretat de Warwick Davis, porneşte într-o călătorie pentru a o proteja pe micuţa împărăteasă Elora Danan şi pentru a o învinge pe malefica regină Bavmorda.

Acum, serialul continuă povestea cu Davis reluându-şi rolul titular, în timp ce conduce un grup de eroi atipici în misiunea de a proteja Andowyne de un duşman şi mai mare decât îşi imaginau că este posibil.

Willow îi mai are în distribuţie pe Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk şi Joanne Whalley. Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan, Tommy Harper, Wendy Mericle, Roopesh Parekh, Ron Howard şi Samie Kim Falvey sunt producători executivi. Scenariştii sunt John Bickerstaff, Hannah Friedman şi Jonathan Kasdan. Producătorii sunt Stephen Woolfenden, Julia Cooperman, Hameed Shaukat şi Max Taylor.

Trailerul serialului Willow, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus