Skip to main content

Prima News, serie de reportaje din oraşele ţării, pentru a „arăta vieţile oamenilor cu bune, cu rele, cu reuşite şi nereuşite”

 
Prima News, serie de reportaje din oraşele ţării, pentru a „arăta vieţile oamenilor cu bune, cu rele, cu reuşite şi nereuşite”

Serie de reportaje la Prima News. Televiziunea de ştiri Prima News face turul României. Postul de televiziune lansează o serie de reportaje din oraşele reprezentantive ale României, ce vor fi difuzate pe post joia, fiecare săptămână fiind dedicată unui oraş. 

Publicitate

Primul reportaj a fost realizat la Tulcea de jurnalistul Andrei Gheorge, care prezintă jurnalul de ştiri de la 12.00 la 14.00, la Prima News. Reportajele vor fi difuzate începând de astăzi, 21 martie, urmând ca celelalte să fie programate în fiecare zi de joi.

Echipa de jurnalişti a postului de televiziune va merge şi în alte oraşe din România, pentru a discuta cu oamenii şi cu autorităţile locale despre lucrurile care s-au realizat sau care lipsesc din comunitatea respectivă.

„Prezentatorii canalului de ştiri vor ajunge în oraşele mari ale ţării şi le vor arăta vieţile oamenilor cu bune, cu rele, cu reuşite şi nereuşite.

Scopul reportajelor este să afle „direct de la români dacă sunt sunt mulţumiţi de ţara lor, de oraşul lor, de liderii lor, iar de la autorităţile locale ce au făcut pentru comunitate, ce nu au reuşit să facă şi cum arată viitorul comunităţii pe care o păstoresc”, anunţă postul de televiziune.

În fiecare săptămână va merge pe teren un alt jurnalist de la Prima News.

Despre Andrei Gheorghe via Linkedln:

  • A absolvit UNATC, la regie teatru
  • Lucrează în presă de peste cinci ani
  • Prima dată a lucrat la o casă de producţie care avea o emisiune în grila Agro TV
  • A prezentat emisiunea Pe uliţa copilăriei la Agro TV
  • Apoi a intrat în echipa Profit TV, devenită ulterior Profit News TV, unde a fost, pe rând, reporter de teren, prezentator jurnale de ştiri şi mai apoi, prezentator de emisiune tip Talk Show, Back in business, totul pe nişă economic, jurnalism economic
  • Prezintă la Prima News jurnalul de ştiri de la 12.00-14.00

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus